masturbasyon
Rengloji aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum Ve kendimi resmen kullanılmış atılmış gibi hissediyorum 🤦🏻♀️ ama mastürbasyon yapmak da istemiyorum oda sonra alışkanlık oluyormuş
Hangi yöntemleri kullanıyorsunuz çekinmeyen yazsın 🙈
Gencanne0705 parmakla ileri geri yapiyorum. İçeri girmeden. Bakire olduğum için çok zorlamiyorum
Gencanne0705 klitorisi uyarıyorum elimle, zaten kayganlaşıyor hemen. Bir elimle de göğsümü okşuyorum. Kısa sürede boşalıyırsun zaten🤦♀️ cinsel paylaşımlar sitesi zaten yazsak ne olacak 😂🤪
Gencanne0705 anlatmaya olmaz ki bu 🔥 yaşamak lazım 🔥🔥🔥🔥💦
Siri yapıyordum yeni dogum yaptığın için şuan yapamıyorum ,evliyim bazen eşimle ilişki sonrasında o boşalmış oluyor ben gelmemiş oluyorm ,uzanıyorm önüne öyle beni izlemeyi cok seviyormuş 🙈🙈klitorisi uyararak cok zevk alıyorum parmağımı içine sokmama bile gerek kalmıyor ,ordan cok tatmin oluyorm🙈😁bazen eşim işteykende yapardım sabah uyandığımda duşa girmeden önce 🙈bazen duşta🙈hamileliğimdede ilişkiye giremedik cok daralma olmuştu vajinamda,o yokken mast yapıyordum,bazen birkaç video bakmak da iyi oluyor mast yaparken 🙈🥳günah diyende var ama her koyun kendi bacağından asılcak sonuçta🙊
Gamze88 aynı ben 👌 herzaman eş yanımızda olmuyor. Bazen video bakıyorum. Duşta yapıyorum.
Deletedmom3 çok da güzel oluyor 🙈bir kadın vücudunda mutlaka keşifler yapmalı,önce o vücudunu tanımalı ki eşine zevk versin ve alsın dimi🙈😁
Gamze88 kesinlikle bazen kendimi iyice hazırlıyırum bir anda dalıyorum eşime 😂 diyorki ne kadar ıslaksın azmışsın
Deletedmom3 🙈🙈🙈🙊devam👏🏻👏🏻
Ayy bende yaaa
Cok oldı yapmadım yapmak istemiyorum ama dayanamıyorum.
Eşim benide tatmin etmiyor yaa benı hazırlasın istiyorum o gidiyor duşa ben mast yapıyorum.