Ben geçen cumartesi vuruldum buğün 9.günüm pazar günü akşam başladı ilişki çarşambaya kadar hergün oldu çarşamdan sonra gün aşırı adetime bi hafta kaldı ama hiç hamilelik belirtim yok inşallah hamileyimdir 🙏

Nur18181 inşallah hamilesindir canım bende Perşembe günü vuruldum perşembe oldu Cuma ilişki olmadı Cumartesi oldu Pazar oldu Pazartesi oldu acaba hamile kalır mıyız çok heyecanlıyım ya 🙏

Biz cumartesiyi değerlendiremedik ya acaba olur mu bilmiyorum canım doktorum bana bir fitil verdi döllenmeyi kolaylaştırıyor diye her gün ondan da kullanıyorum sen sen kullanıyor Musun acaba

Canım sende kasık ağrısı oluyor mu ben bugün sağ kasığımda felaket ağrı hissediyorum iğneyi 6 gündür vuruldum sence bu ağrı neden

İğneden

DenizMehmetSnmez iğneden sonra 4 5 gün benimde oldu bacaklarım sol bacağım özellikle ağrıdı ama iki üç güne geçti şimdi ise hiç bi ağrım yok

Benim bugün 6. Gün normal mi acaba canm bir de bugün yumurtlama günüm

Nur18181 O zaman iğne ağrısı canım çok Sağ ol senin kaç gün kaldı 12 gün Sonra test yap dedi bana doktorum

Nur18181 İki gün daha bekle canım çünkü doktorum dedi 12 günde gösterir ay inşallah ya çok dua ediyorum canm sana da bana da Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🙏