Natevan canim seni gozel basa dusurem eybi yoxdu fikir hemde fikir verib ne edeceksen? Yola ver getsin qaldirma sende oz isinde ol yaxsi de uzune yola ver insaAllah yoldasinda gelir Allah sene gozel ovlad payi verib onlarin dadini cixarmaga calis her kesin ailesinde heyatinda menfi soz sohbetler sancmaqlar olur eybi yoxdu biz ancaq Allaha hevale ede bilerik. Hezz al heyatdan izin verme seni nese pis elesin bir qulagindan al o birinden burax yoldasindan berk yapis bide usagivi dusun her sey yoluna dusecek

Natevan canim her vaxtin xeyir gunun gozel kecsin insaAllah)) bos buraxe vallah neyise dusunerek ozumuze ziyan edirik birinci ozumuzu sevek )) dunen mende hekimden geldim pis oldum soramda dusunurem ki hele 5 ay olacaq evliyem zamana buraxim mualicemi alim Allah sevindirer meni butun usag isdeyen xanimlari insaAllah

Natevan elbette her xanim isdeyirki gozel gunler kecirsin Allah butun xanimlara nesib elesin

Kerimcan can bacim Allah komeyin olsun pis oldum (( Allah sevindirsin seni insaAllah basqa bebis var?

Kerimcan Allah rehmet elesin canim uzulub ozuvu pis etme(( her sey yaxsi olacaq yoldasinlada aravi duzelt

Nur18181 salam xanim siz femara istifade etdib hamile qaldiz? Ya komek olmadi?

Nur18181 inşallah canm üzülme bak ben 3 yıl bitti bu ay dedim doktoruma yoruldum bırakacagım artk dedi sen ne olursa olsun çabala inşallah olacak