Elman Kerimcan can bacim Allah komeyin olsun pis oldum (( Allah sevindirsin seni insaAllah basqa bebis var?
Elman Kerimcan Allah rehmet elesin canim uzulub ozuvu pis etme(( her sey yaxsi olacaq yoldasinlada aravi duzelt
DenizMehmetSnmez Natevan Allah razi olsun canim Dogru Rabbim isterse ancak olacak baska da hayirlisi olsun insallah 🤲😘
Elman Nur18181 mende canim bu ay icdim 2 dene yumurta yarandi ama hekimim dedi zeifdi. Men aybasinin 3cu gununden 7dene icdim sizn ne qeder icdiz? Bu ay dozani qaldirib dedi xesdelen gunde 2 defe icersen
DenizMehmetSnmez Nur18181 inşallah canm üzülme bak ben 3 yıl bitti bu ay dedim doktoruma yoruldum bırakacagım artk dedi sen ne olursa olsun çabala inşallah olacak
Nur18181 DenizMehmetSnmez hep 4 yumurtam oluyo bu üç bi tarafta 1 bi tarafta ama çatlamıyo 1 tane kist oluyo bende anlamış değilim 😔
Nur18181 DenizMehmetSnmez aynen canım ya deniycem bu ay inşallah adetliyken başlanıyomuş gaşiba adetimi bekliyorum bi de internetten bi macun buldum macunhanenin onun hakkında bi bilgin var mı
Nur18181 DenizMehmetSnmez valla instgramda gördüm macunhane diye sayfa kullananların iyi mesajları var da bilmiyorum inşallah canım ya inşallah Rabbim herkesin kucağını doldursun🙏