Redkids ah sus ilk yatak odam avangard gold acaip bir şeydi 🙊 şu an memnunum çokça 🤗
Yatak örtüsü modelleri
Redkids ben yorganı yatağın üstüne seriyorum güzelce çok güzle oluyor. Benim de var yatak örtüm ama kullanamıyorum. Akşam at kenara sabah geri ser , yorganı nereye sericem koyucam. Nasıl kullanıyorsunuz??
Gama evet ya bende tam bu sebeple kullanamıyorum. Bir kvaldiem almış bir de annem almıştı. Öylece duruyor. Kaldır ört kaldır ört. Zor değil mi
Redkids benimde her gören bayılırdı da ben yok 🙈 aldıktan sonra soğumak ruhumuzda var 😁
Redkids el işçiliği şu model 🙈 https://www.asortie.com/yatak-odalari/542/Olimpos-Klasik-Yatak-Odasi-Takimi
Redkids yeni gelin kafası işte 😅 Arnavut tarafım ağır basmışsa demekki 😁
bitterdelisi24 ayni ben😂
papatya_ yani gelende yatak odama girmeyiversin :)
Redkids öyleyizdir severiz süsü püsü 😍🤩
yalnizlikkralicesi valla satabilsem satarım öyle letgoda filan ama işte insan annesi babasına bişey olursa anısı kalsın diye mi nedir saklıyor
Bı de annem her geldiğinde onu yatağımda görmek istiyor bir yok dedim iki yok dedim nereye kadar .
Gebe kalıp çocuk dogurdugumda orteyim bari
O dönem gelen giden bebeği görmeye illa benim odaya girecek olursa ki bebeğin odası olacak ama.
O zaman süslü puslu serili durur bari 🤷🤷uff ona da kim ugrasacaksa
deleted77 tam benim tarzım cok begendim modelleri 😍hele 2ve 4numara bayıldım 🥰
Redkids ben English home dan almıştım 300 gibi bir fiyattı tavsiye ederim tabi pahalanmıştır çoktan da bu kadar değildir
Peridehatunu yaa çok sevindim 🥰 ben de bu modelleri çok severek kullanıyorum ✨
Redkids bende evlenmeden çok heves etmiştim ama çok gereksizmiş gerçekten boşuna o kadar para verdim değmiyor hergün topla kaldır yapmak zorunda kalıyorsunuz yazın zaten pike kullanıyor siz bilirsiniz ama bence değmez