• +18
  • Taze taze yeni boşaldım ayol

atmosfer yatağın köşesinde yatıcsz totomuz yatağın dışında olacak eşimiz de ayakta olacak ayaklarımızı da kaldırmayacağız öyle mi

Babybaby nasıl olcak ya anlamadım aydınlatır mısın bizi de

Ozge49595 yatağın kenarında toton dışarda ve ayakları dikmeden eşin ayakta olacak. O şekilde rahatlarsın. Ayaklarını eşin tutar

😂Silinen yorum neydi ya herkes tepki göstermiş merak ettim

trendyol2 yiyesi geliyormuş cok hoşuma gitti zaten birden çığlık attım host kopek misin dedim koparcan bidaha yapmadı kendisi🤣🤣

Alev12 ay cok hoşuna gitmiş o yüzden ısırmış engelli söylüyorum ki bisey yapma pozisyon değiştirme bosalcam galiba dedim hem ısırdı hem kendini geriye cekti bidaha istemedim ben en iyisi tavan izlemeye devam ediyor yoksa seyimden olacam hajajsjjs

Ozge49595 bence bu zevkten mahrum bırakma kendini canım ısırmasıni biraksin🤭ben deliye dönüyorum resmen bir çok kadın yaşayamıyor eskiden eşim banada yapmazdı sulu derdi bende yapmayınca başladı zevk aldığımı gorunce yapar oldu

Alev12 beceremiyor canımı çok yakıyor haliyle bende zevk alamıyorum evlendigimiz beri böyleyim eşime karşı ne bi sevgi ne bisey kendisi düzelmeye başlasa bile sürekli omu cocuk gibi azarliyor tersliyorum hele iliskide yetersiz olunca dahada bu soğuma geliyor ona karşı

Ozge49595 nişanliykende böylemiydi bir uzman yardımı alsanız iyi gelir belki ikinizde yazık kuzum

Ozge49595 sen çok küçükmüşsün kuzum 🥺 ben seni daha büyük zannediyordum kıyamam sana ya üff üzüldüm 🥺

Ozge49595 eşinizin haksız olduğu konular var evet maalesef ama sizin tutum ve davranışlarınızı da okuduğum kadarıyla doğru bulmuyorum. Eşler birbirine bu şekilde hitap etmemeli saygı bitince her şey bitiyor. Zevke gelip ısırmış adam hoşt köpek derseniz tabiki bir daha yapmaz. Biraz ılımlı ve saygılı olmayı deneyin belki daha güzel olur sizin icin

Hayirlisibegulum inanki hep yapıyor ilk defa bisey yaacaktim onuda mahvetti bu kaçıncı oluyor beni dusunmemesi düşüncesiz davranması artık zoruma gidiyor kendimi kullanılmış hissediyorum değersiz hissediyorum🥺🥺