• +18
  • Taze taze yeni boşaldım ayol

lkmelms yani nasıl anlatsam alttayken toto kısmın dışarda olsun ve bacakların yukarı kaldırma dümdüz olsun. O şekilde oluyor 😂

bayangamzelili esim yapamıyor bak bugün ilk defa yala dedim tam o noktaya geldim mal ısırdı bıraktı yapmadı yapamoyor beceremiyor bide dönmüş sen sorunlusun ben elimden geleni yapıyorum diye o cinsellikte kotu oldukça beni mutlu edemedikce ne yaparsa yapsın sevemiyorum içimde ona karşı sevgi kalmıyor beni cinselikde doyur mutlu etsin istiyorum o öyle oldukça nefretim ona karşı artiyor

atmosfer yani yatağın kenarında olacağız nasıl olacak birazcık detaylı alabilir miyim

atmosfer yatağın köşesinde yatıcsz totomuz yatağın dışında olacak eşimiz de ayakta olacak ayaklarımızı da kaldırmayacağız öyle mi

Babybaby nasıl olcak ya anlamadım aydınlatır mısın bizi de

Ozge49595 yatağın kenarında toton dışarda ve ayakları dikmeden eşin ayakta olacak. O şekilde rahatlarsın. Ayaklarını eşin tutar

😂Silinen yorum neydi ya herkes tepki göstermiş merak ettim

trendyol2 yiyesi geliyormuş cok hoşuma gitti zaten birden çığlık attım host kopek misin dedim koparcan bidaha yapmadı kendisi🤣🤣