Leyley yapin haber verirsiniz🥰 Allah gönlünüze göre versin🤲🏻

Rose_ aslında 3. Bir çocuğa hazır değilim küçük çocuğum daha bir yaşında ama tabi bir sağlık sorunundansa hamileliği tercih ederim varsada öyle birşey başımın üstünde yeri var ama sağlığıma zarar mı geldi diye endişeleniyorum.

Leyley kız gebe olabilir misin acaba. Yarın sabah ilk çişinle bir test yapıp bizide bilgilendir merak ettim valla 🙏🏼

Leyley bilemedim valla belki de yerleşme kanaması da olabilir arkadaşların dediği gibi

Deleted16 bilemiyorum ki tam da o sırada yerleşme kanaması gelir mi bu kadar denk nasıl gelir

Leyley ben evliliğimin 3. İle 6. Ayında ilişki sonrası küçük kanamalar yaşamıştım. Sadece peçeteye gelecek kadar. Annem kızlık zarından kaynaklı olduğunu söylemişti. Ama sizinde 4. Yılınız. Sağlık probleminden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama.. içinizi ferah tutun stres yapmayın. Olmadı kadın doğuma gider görünürsünüz bi.

Deleted16 siz neyden olduğunu düşünüyorsunuz acaba düşüncenizi de benimle paylaşırsanız çok memnun olurum ilk kez başıma geliyor böyle birşey

Arkadaşlar benim kafam çok karıştı bu ay bir defa 2 defa üst üste oldu acaba sperm mi kaldı yemin ediyorum kafayı yiycm yrn sabah ilk isim bir test almak olck

Leyley bazen bizler anlamasakta vajen fiziken zorlanabiliyor buda kanamalara damarlardaki hafif çatlamalara sebep olabiliyor hatta bazen bu olağan bir durum olarakta kabul edilebiliyor, lakin siz yine de detaylı bir muayene olun derim 🙏🏻

Leyley içini ferah tut olağan bir durum gibi düşünüyorum, inşallahta öyledir 🙏🏻

Leyley bence gebesiniz. Bu kanama yerleşme kanamasına benziyor ilişkiniz sırasında meydana gelmiş olabilir. O yüzden önce yarın sabah test yapın. Negatifse uzman doktora görünün kafanızda soru işareti kalmasın. Sağlık problemi değildir ama sanmıyorum.

Deleted16 ben tıbbi sekreterim bu arada eski Dr. patronumun eşi kadın doğum servisinde hemşirelik yaptığından bizi bilgilendirirdi bu durumlarda. Kliniğe gelen vajinal daraltma hastalarımız yoğun olduğundan. Nerden biliyorsunuz derseniz eğer açıklamamıda yapayım 🌸

Deleted16 gebelik ihtimali daha mı yüksek belki regl olurum diye hala bekliyorum değerli bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum