• +18
  • Grup seks teklifi 🤮

Birprensannesiii arkadaşından böyle bir mesaj geliyor sende eşine gösteriyorsun eşinde normal bir mesajmış gibi yorum yapıyor. Benim başıma böyle bişey gelse ve ben eşime mesajı okutsam eşim direk arkadaşlığını bitiriyorsun görüşmüyorsun der. Eşimide geçtim ben artık eskisi gibi olamam aklıma hep o mesajı gelir sen hala mesafe koyayım uzaklaşayım mı die soruyorsun.

Birprensannesiii karşınızdaki arkadaş geniş anladık .ama sizde biraz geniş missiniz gibi geldi mesela bana msj atsa arkadasim önce bir dumduz saydirir sonra muhabbeti kese engelledim eşime gistermis olsam eşim direk muhabbeti kesiyoruz der ve dellenir. Ya dediğim gibi siz genissiniz karı koca yada anlattıklarının troll . Birde muhabbeti kesmeyip bundan zevk almış gibi acaba neyimxi beğendiler kocama düşkünüm ya diyorsunuz ve eve cagirsammi diyorsunuz …sizin neyinizi begenecekler acaba sende kadınsın oda grup sex için oyuncu arıyorlar bence . Devir kötü diyorsunuz ama o kötülükten de uzaklasmiyorsunuz tuaf

Deleted11 al bende de o kadar ben sadece eşime karşı konuşmalarında ne dediğini lafın nereye gittiğini bilmeden hareket eden 3 arkadaşımı sildim şimdi daha rahatım bunu söyleyen en yakınım çocukluk arkadaşım dahi olsa keserdim ilişkiyi ne malum post sahibinin kocasında gözü olmadığı @Birprensannesiii

Birprensannesiii kıza dikkat et benmolsam evime olmam demekki sex konusunda cok rahatlar senin kocanıda rahatlıkla bastan cıkarıp birlikte olabilşr benden demesi. Uzak dur

Birprensannesiii böyle saçma iş mi olur ya birisi böyle bir teklif sunuyorsa onda var bı sıkıntı direk bağ koparilmali kocaniza gösterince kocanız ters tepki verip o kişiyi size engellettiemiyorsa kocanizda var bı sıkıntı siz bunu bilerek hala dusunuyorsaniz sizde var sıkıntı yada sırf dikkat çekmek için yazılan bir post mide bulandırıcı sapkınlık bu burda en fazla kocamizla ilgili fikir alıp veriyoruz bı başkasını kocamizin altında hayal eden birilerini paylasmiyoruz ne saçma salak bir şey valla değil arkadaşım kardeşim annem dahi olsa silerim engellerim tabi önce iyice bı ana avrat soverim

• [silindi]

Dilan3019 bende aynısı nı düşündüm, eşi nornal karşıladığına göre o bayanla aralarında gizli bir ilişki olabilir diye düşünüyorum.

Birprensannesiii benm dostum dediğim insan bana bunun şakasını bile yapamaz yaptı diyelim hayatnda hiç duymadığı lafları duyar benden onu laflarmla döverim sonrada tamamen silerim hayatmdan bunun acabası gafleti olmaz. Pislik insanlar ben çocuğumu bile aynı odada bırakmam o kadınla tövbe estağfurullah. Bide kocama göstermiş olucam bu mesajı gider o arkadaln kocasının anasndan emdiği sütü burnndan getirir sen benim karımı mı düşünüyosn diye. Sizde eşinizde fazla rahat ve sanki size basit bir laf söylemiş gibi hareket ediyorsnz

Birprensannesiii kusma emojisi koyacak kadar midenizi bulandıran bir durumsa hala nasıl görüşeyim mi görüşmeyeyim mi diye düşünüyorsunuz ki? Ayıca başıma böyle bir şey gelse eşime yansıtmadan arkadaşımla ilişkimi bitiririm. Yok bana mesaj attı grup istiyor ne diyeyim diye mesajı göstermem. Eşinize ters bir durum olsa böyle rahat tepki vermez direkt arkadaşlığını kes der. Demek ki eşinize de ters değil yalandan şaşırıyor duruma.

@“MarieeLaforett”#p416370ne kadar kötü bı durum gerçekten arkadaş tarafından rabbim doğru yoldan saptirmasin ya