3 aylık bebek ya Allah belanı versin baba demeye utanıyorum . Bebek hastanede ölmüş kurtarılamadı arkadaşlar . Ya içim parçalanıyor 😓😓😓
3 aylık bebek ölmüş 😓
Ya ben burnu yıkanınca nefes alamiyor diye kalkıp temizleyim öyle tekrar uyuturum diye kıyamıyorum Allahim da senin canını alsın pislik cani
Askbulbulu aaa gerçek haber mi bu ya 😔😔
selinsmavi biraz önce haberi verildi bende inanmadım ama gercekmis kafasına aldığı darbelerden dolayo kurtarılamamis
Bebeğim vücudunda bulunan morluklar ya 😓 rabbim sende o adamın canını al
O videoyu kim çekmiş anlamadım çekene kadar niye durdurmamış annesi nerdeymiş
Bomonti ben sana anlatıyım bitanem olayı . Bebeğin annesi bunu haber e anlatıyor ve onlarin videodan duyduklarimi anlatıyorum
Askbulbulu ay Allahım ya kahroldum şuan ya
Bomonti bebeğin annesi eşinin doğduğunu defalarca görmüş ama eşi ikisinede zarar verir diye eşine sen niye dövüyorsun diyememis. Neyse kadın kendi annesine diyor anne eşim çocuğumu dövüyor diyor kadının annesi diyor ki kızım hangi baba evladını döver deyip inanmıyor. Sonra kadın yine evine geliyor eşi kadının telefonunu aldığı için kadın şikayet etmek için elind ebir kanıt olması için annesine demiş ki anne bana kamerali telefon ver hat olmasına gerek yok demiş annesinde napicaksin demiş anne eşim vermiyor telefonumu ben onu videoya cekicem diyor . Ve kadın annesinin verdiği telefonu kamaryi kayda alıp televizyonunda altında ilaçları koyduğu pembe sepet tarzı birşey varmış onun içine yerlestirmis ve eside o akşam çay yapsana deyip kadını mutfağa yollamış kadında çay suyu kaynamış mi diye bakmaya çıkarken videyu başlatmış ve esinin o goruntulerini kaydetmiş . Sırf elinde bir kanıt olsun diye . 5 saniye mi 5 dakika mi bilmiyorum içim parçalandı elim ayağım titredi diyor kadın . Ondan sonra kadın eşinin çocuğunu dövdüğünu görünce ah cocum sen babayi niye uzuyorsun felan diye kadın bebeğine diyormuş çünkü adama diyemiyoemus niye çocuğu dövüyorsun diye . Söylerse ikisinde zarra gorucagi için
selinsmavi sabahtan beri yerde miyim gökte miyim bilmiyorum ama çok kötüyüm
Askbulbulu adam zaten vereceği zararı bebeğe vermiş kadın kendisini düşünüp susmuş yani elinde kanıt oldu şimdi ama çok geç oldu artık
Askbulbulu hangi haberde gördünüz acaba
Bomonti haklısınız 😓 bebeğe için gitti çok üzgünüm
Askbulbulu acaba pisikolajik bi sorunu mu var
Senbeben11 Ne psikolojisi ya her pisliğide psikolojiye bağlamayın
- Düzenlendi
Askbulbulu nediyosun😥oooo😥
strawberry niye kızıyosun ki sordum sadece
Emin misiniz 😢 çünkü bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu açıklanmıştı gün içinde
birdemettiyatro yoğun bakimdan cikmis yaziyolardi instada