incilikaftan 5 sene boyunca aldığım bebek ne zaman sorusu artık kimseyle görüsmeme karari almistim o derece🤦♀️
R̶a̶h̶a̶t̶s̶ı̶z̶ ̶O̶l̶d̶u̶ğ̶u̶n̶u̶z̶ ̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶S̶o̶r̶u̶
Poinella üzdü 😢😢😔
ZRaporu anladın mı?
Kişinin zeka seviyesini baz almadan sorulan hazır soru 😂
Nietzsche ben bu vitaminden nasiplenen erkek fatmaydım 😂
Sanem__ 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Anilla kilo 😢😢
incilikaftan şuanki halini acayip merak ettim ,sağol 😂
deleted77 yok yarısını hastaneden aldım 🤦🏻♀️
Nietzsche yaaa atarım özelden şimdi erkek fatmayım sadece rambolugum gitti 😂😂😂😂
TombulHatun kilona
Kilo😢 benim çok takıntım var bu soruya nedense
incilikaftan ya saçmalama eminim tam tersisindir ,böyle diyenler öyle çıkıyor çünkü🤭 atmasan bile atmanı sağlayacak güveni sana verdiğime sevindim. Artık atmasanda olur 😊
incilikaftan senin mi kizin 🤦🏻♀️
Çok küçük gözukuyorsun🤦🏻♀️
Memleketin mi yoksa Türkiye mi daha iyi 🤦🏻♀️😂
incilikaftan En çok takıntı ettiğim konu çünkü hersey diyet spor değil belki başka problemler vardır insani anlamadan bilmeden Minik dana muamelesi yapıyorlar
Lavinia_ Memleketin mi yoksa Türkiye mi daha iyi 🤦🏻♀️😂
Sanırım azerisin
Anilla Evet bu dediğin en çok karşıma Instagram da çıkıyor kilolu bir bayan reels veya gönderi attığında kıza veya kadına dana şişko görüntü kırliligi diye saydırıyorlar 👌🏽
incilikaftan Evet 😂 tanıştığım tüm insanlar bunu soruyor 😂 birde orda dolar ne kadar diye soruyorlar 😂
● Eşimden duymaktan en nefret ettiğim sorular •Açlık durumun nedir ? (dışarıda sorar)
•Para durumun nedir ? (Ara ara düzenli sorar)
•Annemi aradın mı ? 🙄🤮🤮 (iki günde bir sorar)
Şu ana kadar yazılan diğer bütün sorulara da aynı derece irite oluyorum 😒 ama eşime hepsinden çok uyuz oluyorum 🤭🤭
incilikaftan ne kadar saçma ve sığ bir düşünce bi insan şişman ise cirkin gözüyle bakılıyor resmen haksızlık .. biz onlara karakteriniz zayıf diyor muyuz ?