• Muhabbet
  • R̶a̶h̶a̶t̶s̶ı̶z̶ ̶O̶l̶d̶u̶ğ̶u̶n̶u̶z̶ ̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶̶S̶o̶r̶u̶

incilikaftan ya saçmalama eminim tam tersisindir ,böyle diyenler öyle çıkıyor çünkü🤭 atmasan bile atmanı sağlayacak güveni sana verdiğime sevindim. Artık atmasanda olur 😊

incilikaftan senin mi kizin 🤦🏻‍♀️
    Çok küçük gözukuyorsun🤦🏻‍♀️
    Memleketin mi yoksa Türkiye mi daha iyi 🤦🏻‍♀️😂

incilikaftan En çok takıntı ettiğim konu çünkü hersey diyet spor değil belki başka problemler vardır insani anlamadan bilmeden Minik dana muamelesi yapıyorlar

Anilla Evet bu dediğin en çok karşıma Instagram da çıkıyor kilolu bir bayan reels veya gönderi attığında kıza veya kadına dana şişko görüntü kırliligi diye saydırıyorlar 👌🏽

incilikaftan Evet 😂 tanıştığım tüm insanlar bunu soruyor 😂 birde orda dolar ne kadar diye soruyorlar 😂

● Eşimden duymaktan en nefret ettiğim sorular •Açlık durumun nedir ? (dışarıda sorar)
            •Para durumun nedir ? (Ara ara düzenli sorar)
            •Annemi aradın mı ? 🙄🤮🤮 (iki günde bir sorar)
            Şu ana kadar yazılan diğer bütün sorulara da aynı derece irite oluyorum 😒 ama eşime hepsinden çok uyuz oluyorum 🤭🤭

incilikaftan ne kadar saçma ve sığ bir düşünce bi insan şişman ise cirkin gözüyle bakılıyor resmen haksızlık .. biz onlara karakteriniz zayıf diyor muyuz ?