Eşim uzun zamandır telefonu alıp tuvalete gitmiyordu, konuşmuştuk ve gerçekten de dikkat ediyordu tuvalet ihtiyacını görüp çıkıyordu,bu sabah hastaneye gidecekti alarmı çaldı, hazırlanmaya gitti ben hazırlandı sanıyorum bir baktım hala tuvalette ve telefonunu da almış gitmiş, artık içerde ne yapıyorsa. 😩 Çıktı gitti sonra. Yani konuşmamız hiçbir şeyi değiştirmiyor ya, tuvalette uzun kalmak iyi değil diğer bir yandan erkeklerin tuvalette uzun kalması zaten iyi değil diye düşünüyorum yani normal olarak kabul edemiyorum tuvalete telefonla girmesini bu anlamda. Herhangi bir sağlık problemi yoksa tabi uzun kalınır mecburen o ayrı mesele de. 😏 sabah sabah telefonu alıp tuvalete, koşmak nedir, oturmuş bayağı kullanıyor yani tuvalet camlarımız dalgalı olduğu için anlaşılıyor dikkatli bakınca, telefonun ışığı da çıktığı için anlaşılıyor. 🤷♀️ daha önce eşimle bu konuda konuştum olmadı, ilk fırsatta sabahın körü demeden yaptığına göre, başka ne yapabilirim? bunu yaşayan ve bu şekilde düşünenler bu aşamadan sonra ne yaptı veya ne gibi tavsiye verebilirler?