Eylemclskn tatlım çok tesekkur ederim. Dayanicaz artik ne yapalim. Bide keemlenmek dedinde şu yağlar oluyorya bebek yağları onlarda yardımcı olurmu?

Eğer aşıksan ve erkek olarak eşini çekici buluyorsan kesinlikle acımaz... açık ol, eşinle kaygılarını konuş, bilirse daha kibar yaklaşır...rahat ol, kesinlikle acımaz

Jasmin Tabiki de Yağ Çok iyi bi fikir ama Emilmesi biraz uzun sürebilir Krem daha Çabuk emiliyor Acısı Tabikide dayanışabilecek bi acı hiç korkma Nişanlımısn bu arada ?

Jasmin hayır canım yok öyle birşey) ama bazı kadınlarda acıtmıyor yani belki sende acımıycak

Sibo çok aşığım ve çok çekici buluyorum 😊🥰

Eylemclskn evet tatlım nişanlıyım. Ama hep bu şey kafama takılıyor fobi gibi oldu illet bana😂yağ ve krem kullanıcağım teşekkür ederim tatlım yardımcı oldun bana☺️❤️

Lady gerçekten mi?acaba ne yapıyorlar?belkide vajina daha geniştir ondan ola bilir mi?

• Lady bunu yanıtladı.

Jasmin Rica Ederim ne demek Yardımım dokunduysa ne demek 🤗 Allah Musmutlu Upuzun Bir Ömür vesin Sevdiğin ile Sana ❣️

Jasmin evet ondan canım. Ama zevkini dadınca acısını fark etmezsin😂

Jasmin evlenince acıtıyor olması aklına bile gelmiycek) kendin isteyeceksin))

Lady inan ki çook rahatladım sağol canım 💋🥰birilerine söylemeliydim ama utanıyordum sonunda 😂☺️

• Lady bunu yanıtladı.

Kız acı diye bakma olaya fantezimi yaklaş biraz sen heyecanlı olmazsan bölgen kuru kalmaz ve acı falan hissetmezsin. İlk sinek ısırığı gibi sonra zevk işi 😂 ağrı falan olmuyor sen büyütme içinde ☺️

GizemGlzcan sinek ısırığımı?😂iyimiş bu😆zaten heyacandan ölücem☺️😆

Jasmin Bence yağ veya krem kullanma vajina bölgesi çok hassasttır. Kayganlaştırıcı çok daha iyi ve zevk verici hiç acıtmaz

İlk zamanlar bende öyle oldu ama o acı kalmıyor kormuyırsun ilk aklımda vardı acırmı diye ama atlattım canım

Jasmin Kendini acıycak acıycak diye korkuttma kafandan öncelikle o psikolojiyi sil eşininde sana yardımcı olması lazım ve akışına bırakıcaksın o anda hiçbirşey düşünmiyceksin ve anın tadını çıkarıcaksın kendini kasmıycaksın kasarsan zaten acır serbest bırakman lazım canım ok sakın korkma 😉