Esmeray1 Yasak_elma aaa ama bir yıldız tilbe dansıda olucak o ara 😂 valla yarıla yarıla gülersinizz😂😂
Yasak_elma Esmeray1 Kız oan sinirle nasıl napcam ben yıldız tilbe dansını .Öfkeliyken bi bakmışsın ayağa kalkıp “Ben o yare canımı ömrümü hayatımı seve seve herşeyimi ben oyare kalbimi yatağımı döşeğimi sererim haberin olsuuunn”💃🤪🤪🎶Diye oynasam bütün bedenimi sallaya sallaya .Eşimde boş boş bakan gözlerle noldu sana manyadınmı be kadın napıyon sen der heralde🙆♀️
Deleted16 Esmeray1 çok haklısınız ama dışarda gördüklerinize de çok inanmayın bazıları gerçekten yapmacık oluyor evde ki hal ve hareketleri daha başka oluyor. Topluma oynayan çok çift var benim çevremde de aynı şekilde. Maşallah eşinizde gayet iyiymiş bir iki eksiğini düzeltirsiniz siz inanıyorum 🥰👌🌸
travelermom Esmeray1 Bir eşte kaybetme korkusu varsa yapar . Bu da nasıl olur kadın biraz özgüvenli olacak her şeye tamam demeyecek her hatayı sineye çekmeyecek . Hata yaparsam beni çekmez gider imajını verecek . Soğuk olun tersleyin vs demiyorum. İşve cilve de olsun ama cepteki kadın hissini vermeyin evli bile olsanız. Benim önerilerim bunlar :)
Esmeray1 travelermom valla haklısınız aslında ben herşeye tamam diyen biri değilim olmadım da. Ama bir erkek yapmayınca yapmıyor ya
Lagosiyawo Esmeray1 normaldede ağzımın içine bakar ama bi geceliğe bakar yaptırmak istediğim bişey olursa 😅🤪 ama hakkını yiyemem bi dediğim iki olmaz benim nezdimde onunda değeri öyle oda ne dese ben ikiletmem karşılıklı 😌
Twogirlmom Esmeray1 valla kuzum 6 senedir evliyim daha eşim 1 dediğimi 2 etmez dediğin gibi ağzımın içine bakar 2 cilveleyle hemen tamam der bazen kendi de der hatta ben sana karşı koyamıyorum hayır diyemiyorum diye 😄
biricik1111 wildangel Kendimi parçala sam yine yapmaz cunku ailesi bunu uyardi onceden esinin istedigini birkere yaparsan kolesi olursun agirligini koy o senin kolen olsun ve bunu benim gozumun icine baka baka soylediler 🐍🐍🐍yilanlar
wildangel biricik1111 isterse yapmasın o kaybeder valla,hele ki ailesini o konuda konuşturucak kimsenin üstüne düşmez bizim ilişkimiz beni bildiklerinden ağızlarını dahi açamazlar,keşke sizde biraz tavrınızı ağırlığınızı koysaydınız 😖