Aliciasierra evet dilime hiç bir zaman hakim olamam 😀 üstüne sakın bunu kimseye söyleme diye de tembihlerim 🤣
Soruyu burada bitireyim mi 😀 aklıma hiç bişi gelmiyor 😀🤓

Deleted16 ben hiç bir şeye cevap vermeden alttakine soru sorayım 😂akşam ışığı kapattıktan sonra arkanda biri varmış gibi korkup hızla yatağına koştun mu 😁

papatya_ büyük bir şey yok 😂👍🏻
      alt dakına soru: eşine hiç yalan söyledin mi ?

Lavinia_ Asla eşime yalan söylemem yalan söylemek bir sanattır sürekli devam ettirmek gerekir beceremem 😂
        Hiç istem dışı birinin telefonuna mesajlaşırken çaktırmadan baktınmı 😂😂😂

1dost evet ama bekarken otobüste giderken istemeden bakıyordum. Artık bakmiyorum 😅😂
          Alttakine soru : Bi restorantta kız arkadaslarınla yemek yedikten sonra dişimde birşey var mı diye gösterip sordun mu? 😂

Sedaa salata yediysek kesin sormuşumdur hatta eşime daha çok 😂😂
            Ay çok sevdim bu oyunu 🙈
            .
            *Alttakine soru; hiç intihar etmeyi düşündün mü ? 🤭

Menekseyapragi yok 😂canım tatlıdır
              Hiç birilerinin tepkisini görmek için keşke hastalansam veya kaza geçirsem (ama içimden çokta bişey olmasa) dediğin olduğumj😂

JartiyerliKedi evet benim oldu eşime karşı❤sezeryan oldum ilgilendi banyo falan yaptırdı yaramı kuruttu .alttakine soru yaptığın yada yapmak istediğin en çılgın şey💣