Aliciasierra evet dilime hiç bir zaman hakim olamam 😀 üstüne sakın bunu kimseye söyleme diye de tembihlerim 🤣
Soruyu burada bitireyim mi 😀 aklıma hiç bişi gelmiyor 😀🤓

Deleted16 ben hiç bir şeye cevap vermeden alttakine soru sorayım 😂akşam ışığı kapattıktan sonra arkanda biri varmış gibi korkup hızla yatağına koştun mu 😁

papatya_ büyük bir şey yok 😂👍🏻
      alt dakına soru: eşine hiç yalan söyledin mi ?

Lavinia_ Asla eşime yalan söylemem yalan söylemek bir sanattır sürekli devam ettirmek gerekir beceremem 😂
        Hiç istem dışı birinin telefonuna mesajlaşırken çaktırmadan baktınmı 😂😂😂

1dost evet ama bekarken otobüste giderken istemeden bakıyordum. Artık bakmiyorum 😅😂
          Alttakine soru : Bi restorantta kız arkadaslarınla yemek yedikten sonra dişimde birşey var mı diye gösterip sordun mu? 😂

Sedaa salata yediysek kesin sormuşumdur hatta eşime daha çok 😂😂
            Ay çok sevdim bu oyunu 🙈
            .
            *Alttakine soru; hiç intihar etmeyi düşündün mü ? 🤭

Menekseyapragi yok 😂canım tatlıdır
              Hiç birilerinin tepkisini görmek için keşke hastalansam veya kaza geçirsem (ama içimden çokta bişey olmasa) dediğin olduğumj😂

JartiyerliKedi evet benim oldu eşime karşı❤sezeryan oldum ilgilendi banyo falan yaptırdı yaramı kuruttu .alttakine soru yaptığın yada yapmak istediğin en çılgın şey💣

Blkz_07-01 Yaptığım çılgın bir şey bulamadım şuan nedense. Şunu soyliyim lise son benm baskın bir ailem var kandırdım okulca gezi diye ormanlık bir pek kimsenin gitmediği bı gezi geri gibi bişi iki arkadaş aldık biraları mezeleri mangal yaktık sonra ayilmak için uğraşmıştık oraya buraya çarpa saçmalaya saçmalaya 😅sayılıyor mu bu..
                  👇👇👇Altakkine soru regl olduğun da durup durup kalktigin yere yada popona bakıp durdun mu😅😅