Mirinda doktorum çok üstünde durmadı zaten sadece gördüğünü ne olur ne olmaz diye peritanoloji bölümüne gitmem gerektiğini orda detaylı bakmalarını söyledi bizi daha çok tedirgin edecek şekilde söyleseydi tabiki değiştirirdim bakalım peritanalogtan sonra ne olacak ama içim rahatladı burdakilerin yorumları sayesinde herkesten Allah razı olsun oldugunca cevap vermeye calıstı herkes☺️☺️ Sizede çok geçmiş olsun

Rookie doktorundan memnun değilsen, hayat hastanesinde Fatih bey var. Çok iyi bir doktor tavsiye ederim ☺️ Geçmiş olsun 🌹

Deleted11 doktorumdan memnunum ama hastanenin bir kuralı var doğumum başladıgında gece oldugumda o gün doğum nöbetcisi doktor hangisiyse o doguma giriyormuş kendi doktorum gelmiyor bu yüzden tereddütte kalmıştım acaba değiştirsemmi diye çok geçmeden karar vermem lazım teşekkür ederim önerin için 😍

Rookie Rica ederim ☺️ Hayat hastanesi öyle değil seninle ilgilenen doktor girer doğumuna ☺️

Rookie Detaylı ultrasonda daha net belli olur zamanla kaybolabiliyor o parlaklik 20-24 hafta arasi detaylı ultrasonun var kaçırma

Rookie Ben de egepolde doğum yaptım. Çok saçma Bi kural hangisi olursa o girer doğuma diye. Ben doktorumla konuştm. gerçi sansima da i girdi🤷‍♀️

Miskin2 iki arkadaşımda orada dogum yaptı onların tavsiyesiyle gitmiştim ama baştan söylememişlerdi bana bunu başka bi yerden duydum ve cok sasırdım onlar sezeryan oldukları icin mecbur kendi doktoru giriyor ama gercekten cok saçma yaa smdiden stres oluyorum gece dogum olursa gelemeyecek diye illa sabah veya onun nöbetci oldugu gün olması lazım oda tutarsa🤷🏻‍♀️

Rookie Evet bende 6 aylik iken öğrendim. Doktorun kim ?

Rookie Benim Bülent beydi.Ben konuştum ama okadar para veriyorum sırf size muayene olmak için doğumuma bir başkasını girmesini istemem dedim.. Zaten aşağı yukarı doğum tarihini ayarladık ama şansıma o nöbetteydi. Bence konuş doktorunla ama girmezse bile cem ve Bülent bey var ikiside çok tatlı ve ilgili üzme kendini.

Miskin2 evet bende söylemiştim öyle ama normal dogumdada %70ben giriyorum giremesemde tüm doktorlarmız iyi filan demişti bakalım artık nasıl denk gelecek çok teşekkür ederim☺️

Rookie Rica ederim. Evet tüm doktorlar çok ilgili ve iyi. inşallah gönlüne göre olur🤗