Angellove2010 balkes🙈
Günaydın kızlar
Angellove2010 günaydın 😅 kızıma pankek yaptım kayınvalidem yediriyor ben çalışıyorum bilgisayar başında henüz gün yüzü görmedim hava kapalı gibi. Kayınvalidem hazırladğnda kahvaltımı yaparım 😅😅
Angellove2010 Burdada hava çok bozuk yağmur fırtına baskın bir hava moralim çok bozuk ☺️
Angellove2010 Gunaaaayyydiiiinnn 🥳🥳🥳 bebem erken uyandi uykusuzum
Angellove2010 günaydın 🍀🥳🥳🥳 hayırlı sabahlar kizcemi doyuruyorum bende kayinvalideme teslim edip evden cikicam 🤩🤩
Angellove2010 günaydınlar ☀️Yağmurlu ve kapalı bir İstanbul sabahından merhaba sizlere 😋 oğullarımla kahvaltı yapıyoruz şu an kahvaltıdan sonra okul hazırlığı başlayacak 🥲
Angellove2010 günaydinnn tek başima nesguik yiyorum😄
Angellove2010 Sende seviliyorsun canim♥️ Bende izmirdeyim burasida geceden beri yağmur yağdı suan yağmıyor ama hava yağmurlu yağacak ☺️♥️
Angellove2010 maşallah kaç çocuğun var 4 mü 🤭 ben bitaneyle anca ilgileniyorum 😂
Angellove2010 Günaydın canım🙋♀️Bebeklerimle kahvaltı yapıyoruz.Hava yağmurlu ve kasfetli içim karardı nezaman gelicek şu yaz yaa😞Sen nasılsın napıyorsun
Angellove2010 yeğenin le uğraşıyor um fırsat bulamıyorum ikizim 🤨grip olmuş hasta 🥲sen nasılsın canm benim
Angellove2010 Erzurumdan günaydın :)) burada da sulu kar var hava kapalı tam miskin miskin oturma havası :)
Angellove2010 selamm sekerimmm 🤩 dersim bitti okuldan çıktım eve doğru gidiyorum sen napionnn🥰
Angellove2010 koşuşturmalı bir gündü sonunda evime gelebildim 🥰 sen napıyorsun nasılsın?🌸
Akrep bende valla 3 çocukla nasıl olunursa öyle 😒
bittercikolata maşallah evli değilsin o zaman 😊
- Düzenlendi
Burcuuoztk ohh ne güzel bizim memleket hiç kar görmez malesefff 😞 buraya da yolla kar canım 🌹
Canimkizim ahh bende senin yegenlerinle uğraşıyorum 🥰 geçmiş olsun canım dikkat et havalar soğudu
Yasak_elma Burdada hava yağmurlu baya soğudu ama keşke karlar yağsa da görsekk 😊
Angellove2010 Hani karın yağacağı yok kararıp kararıp açılıyo.6 ay boyunca havalar gri sonrasında ilkbahar inşallah🌞🌴🌸🐝