• Muhabbet
  • Kocanızdan gizli ne kadar birikim yaptınız?

Ecivicivokke ya ben birikimden anlamıyorum galiba eşimin eline bi para geçicek bu ara sana bilezik alalım dursun diyor bende robot süpürge istiyorum diyorum onu alsak ya kalanla bilezik alıver 😂😂😂 ben işimin görülmesine bakıyorum galiba kenarda para olmasını çok önemsemiyorum 😅

Nimess şu an ikisi de alinacak gibi değil ki piyasa çok fena 😂 ruhum fakir sen beni dinleme 😂😂

Ecivicivokke biz sadece asgari ücretle geçindigimiz için hic bişey atamıyorum kenara atmayı bırak yetmiyor maaşı aldı 2. Günü para diye birşey kalmıyor çok istiyorum ama olmuyor 12 yıllık evliyiz ama 1 kuruş atamadım kenara yazıklar olsun bana 😒

Ecivicivokke çalışıyorum eşimle birikim ve harcamalarimiz ortak ama mutlaka köşeye birseyler atarım eşimden habersiz. Şuan 3 gram 4 tane ata çeyrek var daha ayirabilirdim ama kendimi zorlamak istemedim.

Nimess kumbara yapacaksanız acilmayan almayın açılan kumbara kullanın biriken TL leri bekletmeden 10 dolar 10 euro ne yapıyorsa alın paranız değer kaybetmesin. Tavsiyem 🤗