Ecivicivokke Aliciasierra sormaaa bende gaza geldim hemen cuzdandakileri sakladım yarın da param yok dicem 😂😂
Ecivicivokke leosmom yani kuzum o açıdan da doğru ama bu birikim parayı ziyan etmeden kenarda zor zamanlar için tutmak amacıyla yapılan bir şey benim için oyle en azından kendimden kismadan
leosmom Ecivicivokke Ben de onu söylemeye çalıştım aslında benim maalesef birikim yapmam için kendimden kısmam lazım, sizin için tam tersiymiş ne güzel işte. Rabbim hayırlı, bol kazançlar versin.💖
Nimess Ecivicivokke kumbara seviyorum ama öyle pek bi gelecek için birikim olmuyor haliyle 😂ayrıca yapsamda gizli yapamam ben
Kekeremekere Ecivicivokke yurt dışından gelin geldim paramı hep euro ya çeviririm lazım olur belki diye. Burda daha çok lazım oldu 🤪
Ecivicivokke leosmom cümlemize bol kazançlar versin rabbim inşallah su devirde gerçi sürekli fedakarlık yapmadan hiç bir şey elde edilmiyor ki
TombulHatun Ecivicivokke gerçekten ilaç gibi geldi kaç taksit yapalm diye düşünüyordu karta dedim ben vereyim adam şok 😄😄
Ecivicivokke TombulHatun bir tanıdık abla da böyle zor zamaninda kocasına para vermiş ama arkadaşımdan borç aldım diyerek vermiş yani o parayı sonra yine almıştı 😂😂
Novalgin_plus Nimess kumbara yapacaksanız acilmayan almayın açılan kumbara kullanın biriken TL leri bekletmeden 10 dolar 10 euro ne yapıyorsa alın paranız değer kaybetmesin. Tavsiyem 🤗
Birmelekannesii Ecivicivokke biriktirsem nolur dayanamayıp gene ona veriyorum 🙄 oyüzden artık biriktirmiyorum 🤣 en son 500€ biriktirmiştim işten çıkmıştı o ara sıkışınca vermiştim ona geri 1 sene önce falan 😃
Peridehatunu Ecivicivokke 500küsür biriktirdim onuda full çocuğa harcadim ,birinde 250-300arasi biriktirdim onuda çocuğa harcadim eksigi varsa o ayda alamadiysak alıyorum 2kere oldu halâ devam ediyroum suan biriktirmeye bakalim.☺️
Ecivicivokke Birakrepkadini boşver zaten ne kadar biriktirsen de bu fiyatlarla bir şey alamiyorsun ki🙄