• Muhabbet
  • Kocanızdan gizli ne kadar birikim yaptınız?

Ecivicivokke aynennn canimmm ♥️ kuz bu arada böyle sana cevap yazarken her ismini gördüğümde isminle şarkı söylüyorum çok iyi yaaa🤣🤣🤣🤣 ecivicivokke vokkee 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Ecivicivokke 3ata 4 çeyrek 140€ birktirmiştim bebek doğcak çalısmıcam harclık olur diye. (Eşim vermediğinden değil ama bazı pahalı seyleri ucuz sölüyorum canı yanmasın diye :) çeyreklern birini anneme bozdum ben snra kuyumcudan gider alırım dedim 2gün snra ceyrek aldı basını gitti düşcek diye bekelrken iyice gitti 😄

Nimess evet bence de bide mesela benim eşim işini bilir birikim ve para konusunda çok şükür hiç bi şeyimi de eksik etmez belki o yüzden de bu rahatlık vardır

Twogirlmom aynen düşünceli birisi demek ki ne güzel. Benim eşimde kenara bi miktar para koyar burdan harca der mesela ben ihtiyacım oldukça alırım o doldurur belki de bundan rahatız bilemedim 😅😅

Nimess aynen öyle sonuçta birikim zor zamanlar için dir çok şükür bizim zor zamanımız da kocamız arkamızda onun rahatlığı bu 😄😄

Twogirlmom bak bu da doğru bi zorluk yaşasak bi daha olmasın diye yapabiliriz belki allah göstermesin inşallah🥰

Nimess Yani o da mantıklı bilezik boş kenarda durur o işini görür en azından 🦸