• Muhabbet
  • Kocanızdan gizli ne kadar birikim yaptınız?

Yorgun_anne43 İlk başta bende öyle düşünüyordum ama kocan savurgan biriyse mecbur yapmalısın kuzum ben 1 buçuk yıldır biriktirelim diyorum ortada hiç bir şey yok 😩 ondan habersiz baslicam bende Zaten ihtiyaç olduğundan ondan asla esirgemem

Ecivicivokke 4 yıllık evliyim bu zamana kadar gizli biriktirdiklerimle 2 çeyrek 2 gram yaptim ama sonra söyledim kendisine de. iyi yapmışsın al al at kenariya diyor zaten eşimde 🤣 şimdi de 800 lira kadar biriktirdim ama 500 u taksiye gitcek 😬

Ecivicivokke keşke yapsa hoşuma gider de adamn eline parayı bem verdiğimden birikim işi bende 😂😂hatta arada ekstra 200 300 veririm zulana koy derim 😂😂

Nimess yaa sen ben misin 😄😄 bende aynen daha 1 kuruş ondan habersiz atmadım bi kenara anam da hep der bana biriktir diye ama yapamıyorum 😄

Novalgin_plus açılıyor zaten hatta o kadar kolay açılıyor ki bazen ekmek parasını bile içinden alıveriyorum 😂😂 eskiden öyle yapıyorduk ama şimdi çok çıktı ikiside ondan yapmıyoruz düşerse diye

Twogirlmom ya onlar güvence diye söylüyorda ben öyle biri değilim mesela bi sıkıntı olsa ve eşime bende para var biriktirdim desem ne düşünür acaba diye düşünür yapmam 🙈 çünkü bi şeyi gizli yapmak her şeyi düşündürür karşındakine yani ben düşünürüm o yüzden haberlisi en güzeli tabi bu benim düşüncem 😂😂

Ecivicivokke aynennn canimmm ♥️ kuz bu arada böyle sana cevap yazarken her ismini gördüğümde isminle şarkı söylüyorum çok iyi yaaa🤣🤣🤣🤣 ecivicivokke vokkee 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Ecivicivokke 3ata 4 çeyrek 140€ birktirmiştim bebek doğcak çalısmıcam harclık olur diye. (Eşim vermediğinden değil ama bazı pahalı seyleri ucuz sölüyorum canı yanmasın diye :) çeyreklern birini anneme bozdum ben snra kuyumcudan gider alırım dedim 2gün snra ceyrek aldı basını gitti düşcek diye bekelrken iyice gitti 😄

Nimess evet bence de bide mesela benim eşim işini bilir birikim ve para konusunda çok şükür hiç bi şeyimi de eksik etmez belki o yüzden de bu rahatlık vardır

Twogirlmom aynen düşünceli birisi demek ki ne güzel. Benim eşimde kenara bi miktar para koyar burdan harca der mesela ben ihtiyacım oldukça alırım o doldurur belki de bundan rahatız bilemedim 😅😅

Nimess aynen öyle sonuçta birikim zor zamanlar için dir çok şükür bizim zor zamanımız da kocamız arkamızda onun rahatlığı bu 😄😄

Twogirlmom bak bu da doğru bi zorluk yaşasak bi daha olmasın diye yapabiliriz belki allah göstermesin inşallah🥰