• Muhabbet
  • Kocanızdan gizli ne kadar birikim yaptınız?

Ben çalıştığım halde kenara para atamıyorum. Ortak hesaplarımız var ve sadece kart ile alışveriş yapıyoruz. Bunu başaranlar sırrını açıklayabilir mi 😄

Ecivicivokke maaş hesabımda 3-5 TL kalan paralari altın hesabına atıyordum. 0.01 gram 5 TL’ye alınıyordu o zamanlar. Toplamda 15 TL ye yapmıştım . Unutmuştum yaptığımı gecen gün bir baktım 15 TL olmuş 92 TL 😂 tek gizliliğim budur gerçi onemsememistim bile yaparken

leosmom yani kuzum o açıdan da doğru ama bu birikim parayı ziyan etmeden kenarda zor zamanlar için tutmak amacıyla yapılan bir şey benim için oyle en azından kendimden kismadan

Gulbenn senin iş daha fenaa maaşı hesabına atmadan çal bence birazını 😂😂

Nimess daha güzel günler için diye dusun belki o zaman faydası olur 😂

Ecivicivokke Ben de onu söylemeye çalıştım aslında benim maalesef birikim yapmam için kendimden kısmam lazım, sizin için tam tersiymiş ne güzel işte. Rabbim hayırlı, bol kazançlar versin.💖

leosmom cümlemize bol kazançlar versin rabbim inşallah su devirde gerçi sürekli fedakarlık yapmadan hiç bir şey elde edilmiyor ki