😂😂 0
Kocanızdan gizli ne kadar birikim yaptınız?
Ben çalıştığım halde kenara para atamıyorum. Ortak hesaplarımız var ve sadece kart ile alışveriş yapıyoruz. Bunu başaranlar sırrını açıklayabilir mi 😄
Ecivicivokke 0 tl 😂😂 yaa valla gizli biriktirenleri tebrik ediyorum ben asla gizleyemem kenara para koyarsakta kafamızdan silinmediği için en yakın zamanda harcarız 🙈
Ecivicivokke altın düşükken almıştım ozamanlar 2 tane daha alma imkanım vardı almamıştım şimdi çok pişmanım 😄
Ecivicivokke maaş hesabımda 3-5 TL kalan paralari altın hesabına atıyordum. 0.01 gram 5 TL’ye alınıyordu o zamanlar. Toplamda 15 TL ye yapmıştım . Unutmuştum yaptığımı gecen gün bir baktım 15 TL olmuş 92 TL 😂 tek gizliliğim budur gerçi onemsememistim bile yaparken
5 çeyrek ve 500 euro şuan
Hoyrat baya işini görmüş zamanında desene 😱
dolapfaresi evet canım bende merak ettim ne kadar biriktirmiş hanımlar diye maşallah sende iyi biriktirmissin 😍
TombulHatun ooo maşallah Allah bereket versin ne iyi gelmiştir ama o zor zamanda
Aliciasierra sormaaa bende gaza geldim hemen cuzdandakileri sakladım yarın da param yok dicem 😂😂
leosmom yani kuzum o açıdan da doğru ama bu birikim parayı ziyan etmeden kenarda zor zamanlar için tutmak amacıyla yapılan bir şey benim için oyle en azından kendimden kismadan
incilikaftan ooo en sevdiğim 😂😂
Gulbenn senin iş daha fenaa maaşı hesabına atmadan çal bence birazını 😂😂
Nimess daha güzel günler için diye dusun belki o zaman faydası olur 😂
babynative olsun yine de kardasin ama 💃🥳
Redrouge keşke daha çok atsaymissin kenara 😂😂
Kekeremekere oooo en çok birikim sende şu an maşallah geleceği görmüşsün 😂😂
Ecivicivokke keskeee 😭
Ecivicivokke Ben de onu söylemeye çalıştım aslında benim maalesef birikim yapmam için kendimden kısmam lazım, sizin için tam tersiymiş ne güzel işte. Rabbim hayırlı, bol kazançlar versin.💖
leosmom cümlemize bol kazançlar versin rabbim inşallah su devirde gerçi sürekli fedakarlık yapmadan hiç bir şey elde edilmiyor ki