• Öneri
  • Bi sorum var ama happykids indirmeye üşendim 🤦🏻‍♀️

Şimdiden cvp verecekler için çok teşekkür ederim 💚 kızlar yaklaşık 3 aylık olmak üzere olan Bi kızım var son zamanlarda gündüz uykusu Bi değişik oldu ya uykusu gelince uyutuyorum 10 dk sonra geri uyanıyo uyanmasına sebep olan bişey de yok nette de bişey bulamadım napsam bilemedim

Popy_ 😰bizdede aynı durum tatlım 4 buçuk aylık olduk hala aynı burdan uyutuyorum yanından kalkıyorum iş yapim diye 10 dk maksimum 15.20 dka uyanıyor 😣ama gece sorunsuz uyuyo galiba bağımlılık ya😕

Popy_ Uyku düzeni o aylarda sürekli değişecek. Günü gününü tutmaz. Elden pek birşey gelmiyor maalesef. Oğlum 3 yaşında hala uyku düzeni çok farklı

Popy_ Daha küçük olduğu için birde atak haftaları in içinde olduğu için maksimum 20 dk uyuyor

Popy_ Atak dönemi muhtemelen ah ne çektik tam uykusu düzene oturdu derken atak haftası mahvolmuştuk. Sabır sadece biraz elden başka birşey gelmiyor

Popy_ gecici durumlar uzzzuuunca bir süre uyku düzeni tamam oldu diyemezsin geçici yorucu bir sürec bol sabır insallah ,normal bir durum yani🙏

Popy_ Ataktır o canım geçer merak etme her ay farklı oluyor bebekler 6. Ayına kadar

JartiyerliKedi aynı aynı gecesi güzel çok şükür ama oğlum yarım saat uyuyo diye sinir oluyodum şimdi kızım 10 dk 🙈

Popy_ uyku düzeni değişiyor her ay daha yeni doğmuş büyüdükçe oturacaktır uyku düzeni normal yani benimki 9 aylık küçükken o da öyleydi

Nslhnftr hmm anladım düzelmesini beklemekten başka çare yok sanırım teşekkür ederim 💚

Nasilyani 🤦🏻‍♀️sonraki aylarda beni neler bekliyor bakalım teşekkür ederim 💚

TombulHatun oğlumda 30 dk uyuyo diye dert yanıyodum kızım da 10 dk olunca dedim demekki daha kötüsü varmış böyle böyle geçecek inşallah teşekkür ederim

Popy_ benimde kızım aynı şekilde 3. Aya doğru gündüz uykuları iyice kısaldı 20 dk da bir uyanıyordu şuan 3 buçuk aylık hala değişmedi maalesef 30 dk ennn fazla 40 dk uyuyor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Birde 4. Atak belası çıktı akşamları 8 buçukta uyuyan kızık 12 de anca uyuyor🤦🏻‍♀️

Uykuperisi yaa 🤦🏻‍♀️ cidden öyle Bi bakıyorum koltukta yatarken kendi kendine uyumuş 2 saat olcak diyorum bazen de sabahtan akşama kadar Bi iki saat uyanık 10 dk uykuda olarak geçiyo zaman teşekkür ederim

Morvyy evet gece uykusuna geçiş saati değişiyo sürekli Bi sıkıntı mı var düzeltebilir miyim diye baktım herkesin bebeis aynıymış 🙈

Popy_ benim kızım da 3.5 aylık son 1 haftadır ne gece ne gündüz doğru düzgün uyuyor. Önce gündüz uykusu bozuldu son günlerde de gece uyuduğu yerde vızıldıyor sürekli 😪 SABIR sadece 🤪