Şimdiden cvp verecekler için çok teşekkür ederim 💚 kızlar yaklaşık 3 aylık olmak üzere olan Bi kızım var son zamanlarda gündüz uykusu Bi değişik oldu ya uykusu gelince uyutuyorum 10 dk sonra geri uyanıyo uyanmasına sebep olan bişey de yok nette de bişey bulamadım napsam bilemedim
Bi sorum var ama happykids indirmeye üşendim 🤦🏻♀️
Popy_ 😰bizdede aynı durum tatlım 4 buçuk aylık olduk hala aynı burdan uyutuyorum yanından kalkıyorum iş yapim diye 10 dk maksimum 15.20 dka uyanıyor 😣ama gece sorunsuz uyuyo galiba bağımlılık ya😕
Popy_ Atak dönemi muhtemelen ah ne çektik tam uykusu düzene oturdu derken atak haftası mahvolmuştuk. Sabır sadece biraz elden başka birşey gelmiyor
- Düzenlendi
Popy_ gecici durumlar uzzzuuunca bir süre uyku düzeni tamam oldu diyemezsin geçici yorucu bir sürec bol sabır insallah ,normal bir durum yani🙏
Popy_ Ataktır o canım geçer merak etme her ay farklı oluyor bebekler 6. Ayına kadar
JartiyerliKedi aynı aynı gecesi güzel çok şükür ama oğlum yarım saat uyuyo diye sinir oluyodum şimdi kızım 10 dk 🙈
Popy_ uyku düzeni değişiyor her ay daha yeni doğmuş büyüdükçe oturacaktır uyku düzeni normal yani benimki 9 aylık küçükken o da öyleydi
TombulHatun oğlumda 30 dk uyuyo diye dert yanıyodum kızım da 10 dk olunca dedim demekki daha kötüsü varmış böyle böyle geçecek inşallah teşekkür ederim
Sihirlisabuncu 3.5 yaşında oğlum var oda yarım saat uyurdu 10 dk 10dk zamanı geçiricez bakalım teşekkür ederim 💚
Popy_ atak dönemi canm bu ara ne yapsa normal 😅
Uykuperisi yaa 🤦🏻♀️ cidden öyle Bi bakıyorum koltukta yatarken kendi kendine uyumuş 2 saat olcak diyorum bazen de sabahtan akşama kadar Bi iki saat uyanık 10 dk uykuda olarak geçiyo zaman teşekkür ederim
Peridehatunu anladımm çok teşekkür ederim
Popy_ benim kızım da 3.5 aylık son 1 haftadır ne gece ne gündüz doğru düzgün uyuyor. Önce gündüz uykusu bozuldu son günlerde de gece uyuduğu yerde vızıldıyor sürekli 😪 SABIR sadece 🤪