• Öneri
  • Bi sorum var ama happykids indirmeye üşendim 🤦🏻‍♀️

Popy_ gecici durumlar uzzzuuunca bir süre uyku düzeni tamam oldu diyemezsin geçici yorucu bir sürec bol sabır insallah ,normal bir durum yani🙏

Popy_ Ataktır o canım geçer merak etme her ay farklı oluyor bebekler 6. Ayına kadar

JartiyerliKedi aynı aynı gecesi güzel çok şükür ama oğlum yarım saat uyuyo diye sinir oluyodum şimdi kızım 10 dk 🙈

Popy_ uyku düzeni değişiyor her ay daha yeni doğmuş büyüdükçe oturacaktır uyku düzeni normal yani benimki 9 aylık küçükken o da öyleydi

Nslhnftr hmm anladım düzelmesini beklemekten başka çare yok sanırım teşekkür ederim 💚

Nasilyani 🤦🏻‍♀️sonraki aylarda beni neler bekliyor bakalım teşekkür ederim 💚

TombulHatun oğlumda 30 dk uyuyo diye dert yanıyodum kızım da 10 dk olunca dedim demekki daha kötüsü varmış böyle böyle geçecek inşallah teşekkür ederim

Popy_ benimde kızım aynı şekilde 3. Aya doğru gündüz uykuları iyice kısaldı 20 dk da bir uyanıyordu şuan 3 buçuk aylık hala değişmedi maalesef 30 dk ennn fazla 40 dk uyuyor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Birde 4. Atak belası çıktı akşamları 8 buçukta uyuyan kızık 12 de anca uyuyor🤦🏻‍♀️

Uykuperisi yaa 🤦🏻‍♀️ cidden öyle Bi bakıyorum koltukta yatarken kendi kendine uyumuş 2 saat olcak diyorum bazen de sabahtan akşama kadar Bi iki saat uyanık 10 dk uykuda olarak geçiyo zaman teşekkür ederim

Morvyy evet gece uykusuna geçiş saati değişiyo sürekli Bi sıkıntı mı var düzeltebilir miyim diye baktım herkesin bebeis aynıymış 🙈

Popy_ benim kızım da 3.5 aylık son 1 haftadır ne gece ne gündüz doğru düzgün uyuyor. Önce gündüz uykusu bozuldu son günlerde de gece uyuduğu yerde vızıldıyor sürekli 😪 SABIR sadece 🤪

herseybos yaa 😅 🙈 bazen anlamak zor oluyo cidden beni anladığın için mutlu mu olsam 😅 yada bebeğin uyku sorunu için düşüncelere mi dalsam bilemedim seninde Allah yardımcın olsun 😊

Popy_ atak haftasidir muhtemelen benim oğlumda 2ay 23gunluk aynı durumdayız gündüzleri 5dk 10dk uyuyup uyanıyor.