İlginç bir konu! Lütfen luncleyecekler girmsin yardım istiyorum..
Sexapalite utanma olabilir bir şey bu bir doktora git bence eminim gidersen bırakırsın herkesin sitres refleksi farkli bende sitres olunca paramak larimdaki etleri küçük küçük isirip koparıyorum 💕
Sexapalite canimutanacak bisey yok bu psikolojik ni rahatsızlık ama bir an önce destek al sağlığın için kemdin için o istek olunca kendini başka şeye vee zorlar ever ama zamanla geçer ins
Anna_karenina1 Yaa bu rahatlattı beni işte peki benim gibi hastalara nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz canım
Bilinmez gitmek istiyorum ama çok çekiniyorum bide ailem felan da bilmiyorlar bu sefer soracaklar ne diye gidiyorsun felan eşim ozelleikle öğrenmesi sen koekuyorum
biricik1111 Dogru o şekilde kendimi demekki rahatlatiyorum ama çok iğrenç bişey yapıyorum tırnak yemek dudak kemirmek belki daha iyi sanki
KatreiMatem bunu 1 yaşındaki çocuk mu yapıyor yoksa sen mi anlamadım kuzum yya
Martiiii neden böyle acımasız bir yorum ? Kınadığın seyı yasamadan ölmezsin ? Böyle bır ayet var. Yasarsın , ya öyle ya böyle ama mutlaka yasarsın bence bir şey yazarken iki kere düşün 🐣
bitterdelisi24 kinamamak gerekiyor.evet ama gercekten mide bulandirici bir durum degilmi?sunulan butun tekliflere kapali arkadas.sanirim bu huyundan vazgecmek istemiyor.yani dusunuyorumda etrafimda boyle biri varsa bilmiyorum ve yaptigi yemegi yiyorum,pastayi yiyorum 😖😖😖yani bu yasina gelene kadar kimse gormemismi kimse uyarmamismi?yada bu zamana kadar neden tedavi olmamis bu kadar rahatsiz oluyorsa
bitterdelisi24 daha neler neler yazdı bu kişi arkadasa. Cok acımasız benim çocuklarıma bile laf soyleyecek kadar kalbi pismis.
Trendyol utanmış olabilir masumlar apartmanında kız varya altına kacıran baksana o yasta gıdıyo daha once gitmemıs utanmış hep. Ne bilim ya ınsanlar neler yaşıyor bilemiyoruz kı umarım etrafımda yoktur öyle biri :( o yuzden herkesın yaptıgı seyı yıyemıyorum
Blondie yani yorum yazarsın da neden bu kadar öfke onu cozemedım yoksa kımse AA ıyı yapıyorsun demıuo herkes bıseyler soyledı ama kırmamamk gerek
Sexapalite öncelikle ilk seans sizinle sohbet ederek başlıyoruz ikinci seansta buna karar veriliyor 🥰
bitterdelisi24 yani canim ne bu öfke kin sanki düşmanı kinini kusmus gibi
bitterdelisi24 umarım yaşar da anlar kimse bile isteye yapmaz böyle biseyi
Trendyol Suan sende kınadığını farkinda misin acaba ben rahatsız olmasam buraya yazmam zaten çare aramam evet kimse görmedi kimsenin olduğu ortamda yapmıyorum zaten tek kalınca stresli olunca bişey düşünüp dalınca elim gidiyor istemsiz sonra farkediyorum anladın mı o zaman da engelleyemiyorum reddetmiyorum ama aynı senin verdiğin tepkiyi doktor veya psikoloğu da vermesinden korkuyorum cesaret arıyorum bilmem anlatabildim mi
bitterdelisi24 Aynen o durumda olmadan bilemezsiniz insan utanıyor böyle bir pislik yaptığını söylemekten çekiniyor çünkü o doktorlarda senin benim gibi insan bana midesi bulanmış şekilde bakmasindan utanıyorum üzülüyorum anlatamiyorum ki..ayrıca yemek yaparken ellerimi her zaman yıkarım yani o yemeği yaparken onu yapmiyorum tek kalınca düşünceli olunca strese girince farketmeden elim gidiyor evime gelen herkeste temizliğimi söyler zaten kimse duysa inanmaz ki
Trendyol rahatsız olan yazmak zorunda değil arkadaş kendine eğlence ariyodu