• Öneri
  • Termal otele giderken yanıma neler koyabilirim

Cicikiz biz eşimle yalova termalde kalmıştık tahmin edemediğimizden hep ordan satın almak zorunda kalmıştık ben sana yazayım oralardan almak zorunda kalma dört katı pahalı oluyor 🤦🏼‍♀️ Bikini mayo havlular kese lif duş jelleri al hamamda çok güzel oluyor otelin içi serindi yani şortla gezemezdik bizde bu zamanlarda gittik ama sıcak havuz hamam sauna kısmına inince ora çok sıcak oluyor bi kaç tril elbise alırsan yanına iyi olur

Akrep canim araştırıyoruz daha hangisi iyi kötü bilmiyorum önereceğin varsa bakarım canim

Cicikiz öncelikle odalar baya sıcak oluyor. Havlu terlik şampuan vs al yanına hijyen açısından kendinkileri kullan. Odaların içi çok sıcak oluyor şortla veya ince kısa gecelikle uyuyabilirsin. Ama afyonun havası buz gibi dışarı çıkarken giymek için mont kaban vs alın muhakkak. İki gündür yağmur yağıyor, ve daha da sürecek gibi botlarinizi da alın dışarda gezmek için

Cicikiz Narven termale gidiyoruz biz 2 senedir. Havluyu bile veriyorlar havuza girerken. Genelde mutasıp kesim gidiyor zaten. Bizim yatak yorgan çok temiZdi bu sene gerek duymamıştık götürmeye.

Meeaoww canım otellerde bebek nasıl oluyor ya yani ben eşimle suya girip çıksam bebek nolacak kızımı anneannesine birakicam ama oğlum emiyor 6 aylık iki gün kaçamak yapalım dedik eşimle ama bebeğimle nasıl olacak bilmiyorum

Cicikiz Akrones ilk önerim, diğerleri hemen hemen hepsi aynı. Ben son yıllar her gittiğimde akroneste olurum🥰

Cicikiz ay canım bende gitmeyi düşünüyorum ama bebekle nasıl yapıcam bilmiyorum

Cicikiz çoğu muhafazakar kadın erkek ayrı yani. Tek başına zor bence

Cicikiz havlu terlik bone mayo tarak bebeğiniz varsa geçirecekseniz su geçirmez mayo bez kese lif vs artık aklına ne gelirse koy bacım güzel bir gün geçirirsiniz inşallah 😊

Cicikiz canım ankarada termal otelde resepsiyona bakıyordum ben. Termal oteller acayip sıcak oluyor. Ah birde hamamı var ❤️ Çok özledim memleketimi

bir yıl sonra

Fairytalee suyu çok sıcak oluyor tabiki. Ya bir süre soğumasını beklersiniz ya da soğuk su ilave edersiniz. Benim oğlum 2 buçuk yaşında . Suyu ona göre ayarlayınca çok rahat giriyor bir sorun olmuyor . Benim bahsettiğim odadaki küvet. Sen genel havuzu soruyorsan bilmiyorum ,biz geneli tercih etmiyoruz

Fairytalee Çocuklar için genelde çocuk havuzu oluyor. Ben bolu narvene gitmiştim. 2 tane ayrı çocuk havuzu vardı. Çocuklar için sıcaklık iyiydi. Zaten termal havuzlara çocukların girmesi yasak oluyor genelde.