Kızlar gidenler vardır daha önce gitmedik eşimle gidicez neler koyayım yanıma sizce
Termal otele giderken yanıma neler koyabilirim
Cicikiz valla duymadım hiç duyduğum tek termal, termal bant🤷♀️ üstte kalsın
Cicikiz gireceksen mayo bikini,havlu, terlik, kese falan yapıcaksanız kese takımı olabilir.bunların hepsi orda var ama ben kullanmak istememistim, kendi yastık kılıfımı falanda almıştım 😁
Cicikiz ha en onemlisi kendi sampuanın ve sac kremin 😃 ordakiler sacı mafediyor
Ballantines canım birde otel sıcak oluyor mu yani şort elbise vs giyebilecek kadar yani pantolon taytla kalmayayim birde yani açık saçık giyinen oluyor mu Afyon’a gidicez
Cicikiz sıcak oluyor ben devamlı kısa elbise giymiştim usutmedi pantolonla falan pek etrafta kimse goremedim sıcak yani,ama çok asiri acık sacık giyinen yoktu
- Düzenlendi
Cicikiz Havlu, bornoz, terlik, kese, ortak alana girmeyi düşünüyorsan mayo ya da bikini. Özel oda tutacaksanız çok sıcak oluyor odalar. Odada tişört taytla şortla durabilirsin ama günübirlik gidiyorsan ortak alanda dışarısı soğuk oluyor tabii ki. Bu havada açık giyinmek mümkün değil. Zaten Afyon kapalı bir kesim pek açık giyinen olmaz. 😃 Eşim Afyonlu. Sürekli gidiyoruz termal otele.
Cicikiz biz eşimle yalova termalde kalmıştık tahmin edemediğimizden hep ordan satın almak zorunda kalmıştık ben sana yazayım oralardan almak zorunda kalma dört katı pahalı oluyor 🤦🏼♀️ Bikini mayo havlular kese lif duş jelleri al hamamda çok güzel oluyor otelin içi serindi yani şortla gezemezdik bizde bu zamanlarda gittik ama sıcak havuz hamam sauna kısmına inince ora çok sıcak oluyor bi kaç tril elbise alırsan yanına iyi olur
Cicikiz Ekstra bir şeye gerek yok havuza gider gibi hazırlanın.
Lagosiyawo bide bizim bebe var 6 aylık onu nabicam ya
Cicikiz öncelikle odalar baya sıcak oluyor. Havlu terlik şampuan vs al yanına hijyen açısından kendinkileri kullan. Odaların içi çok sıcak oluyor şortla veya ince kısa gecelikle uyuyabilirsin. Ama afyonun havası buz gibi dışarı çıkarken giymek için mont kaban vs alın muhakkak. İki gündür yağmur yağıyor, ve daha da sürecek gibi botlarinizi da alın dışarda gezmek için