2günüm kaldı birkaç aya bi ağrım olur her ay degil cok şükür.Rahat gecer benimkisi. Huzursuzluk falan ozamanlar bende olmuyo hic normal günler gibi farki yok yani. Değişik bir film felan izle vaktin geçsin 📺
Regl olduğunuzda??
Cicilibicili Ben de çok geriliyorum ve asabileşiyorum iki gün geçti olmadım ha oldum ha olacam derken afakanlar basıyor
Deli-hatun ben okurken yoruldum seni düşünemiyorum 🤯
Peridehatunu geçti zaten çok şükür şuan iyiyim
Kumruu ay olmayınca da ayri dert
Cicilibicili Aynen 😩
Cicilibicili eşim bide diyo ki 2 tane çocuğa bakıyosun ne yapıyosunda yoruluyosun akşama kadar evdesin oturuyorsun diyo. Dün akşam annemler vardı yine aynısını dedi onların yanında bende hemen yapıştırdım ben çalışırım sen çocuklara bak yemeği çamaşırı bulastigi yap gelen misafiri ağırla çalışma işi bende iş bul bana nasıl olsa evlenene kadar çalıştım hiçte gocunmam dedim sesini kesti
Cicilibicili bak yarın akşam yine misafirim geliyo eşimin akrabaları gelicek bu akşamdan 2 çeşit tatlı yaptım yarına sıkışmayayım diye sütlaç yaptım pudingli tart kek yaptım yarına yemek yapicam çorba yapicam pilav yapicam salata veya cacık yapicam evi topla makine boşalt akşama hazırlık yap hizmet et çay koy meyve getir tatlı servis et çocuklara bak derken yine pestilim çıkıcak sözde bem oturuyorum dimi evde böyle oturma olacağına çalışırım daha iyi
Deli-hatun iyi demişsin konuşturma
Deli-hatun kendi de yardım etsin madem
Cicilibicili mecbur edicek çünkü eğer oğlum yemek vakti uyanık okursa benim kucağımda duruyo yemekleri falan o koyuyo
Cicilibicili 3 gündür bende öyleyim. Halsiz yorgun hiçbişey yapasım yok
- Düzenlendi
Deli-hatun kadın olmak her anlamda çok zor çocukken okula giderken özenirdim anneme ne güzel yatıyor ben erken kalkıp gidiyorum diye hiç öyle değilmiş meğer
Cicilibicili dimi. Ama benim annem biz okula giderkende yatmazdı köyde yaşıyoduk bizimle beraber kalkar doğru ahıra giderdi hala dahada öyle