Revane evvel keçirdi heç vaxtından bele?

Revane eger yene test etsen deyersende ne gösterse mene

Revane padruqam var ondada 2 gün evvel tünd reng axıntı gelib azca, sonra heçne gelmedi oda yoxluyur neqatif çıxır

Revane hee, hele arada ele bilirem xestelenmişem odu axır😂

Revane yox ilk defedi, amma testde göstermir deyede narahatam

Revane ola biler canım amma çoxda ümidlenmek istemirem qismet 2-3 günde gözlüyek görek ne olur

Qizlar testde nece gun sonra pozitiv olma gosterir kim bilirse zehmet olmasa desin

NigarAgamirova herede bir cürdü Vallah. Elesi var aybaşı gününden evvel, elesi var ele hemin gün gösterir. Eleside varki heç 1 hefte sonrada göstermir

Lady eybi yooo inanirsan evvel xestelenen kimi nastroyenim dusurdu indi vecime deil esas saglam olag usagda allah nece meslehet gorurse gec verirse demeli bele meslehetdi

• Lady bunu yanıtladı.

NigarJan menimdee. Allahaqqı heç ele pis olmuram, heç ümumiyyetle gözlemirdim onsuz hamile olmağımı sadece vaxtımdan heç bu qeder keçmemişdi deye ağlımda sual işaresi qalmışdıki niye xestelenmirem.

Revane can) Vallah men ele pis olmadım onsuzda gözlemirdimki hamile olam sadece vaxtımdan ilk defedi bele 4 gün keçmişdi deye narahatıydım ) yoxsa ele problem yoxdu) İnşallah sen hamile olarsan😍