aloNeaNgeL CNanicik bunu unuttum evlendıgım 1 ay sonda hamıle olduğumu öğrendim sonra kimyasal olduğunu öğrendık sonra oldu çok şükür
Nazlielif 3 yil sonra plansız bir şekilde hamile kaldığımi öğrendim şuan oğlum 5 aylık Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏🏻🥰
Canpare CNanicik evlendikten bir sene sonra hamile kaldım. Planlı bir gebelikti , korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım.🌸
Derininmotheri Allllsiyi allahtan 1 defa korunmadım 🤣 aslında aklımda bu yoktu içimden geldi🤣 süpriz oldu🤣
Kubraniyaz 2 ay sonra 1 ay korunduk Görümcem bebeğini düşürdü baktık aile yeni Bebeğe hazırdı çok üzüldü korumayı bıraktık güzel kızım cee dedi 🥰🥰🥰
Naz_sahaann Deva hiç korundun mu 4 . Aya girdik biz evleneli sadece ilk ay korunduk 2. Ay da çok çabalamadık ama bu ay çabalamıştık olmadı nasip olursa bu ay daha iyi deneyeceğim ovulasyon testiyle felan sende nasıl oldu
Deva Naz_sahaann Yok korunmadım zaten eşimde bende çocuk istiyorduk folik asit kullandım belki etkisi olmuştur sizde deneyin isterseniz folicus du adı Rabbim gönlünüze göre versin inşallah