Twogirlmom Pnar45 haber bekliyorum senden tepkilerini yaz özelden 😄😄😄 kim tutar kız seni yürü Bee göster ona dünyanın kaç bucak olduğunu
Aliciasierra Twogirlmom ahahahaahahah ben gaza getirmek şeysinden dedim 😄😅 gazı bizden başlaması ondaaann 😄
Aliciasierra Twogirlmom fena gaza geldi demek kiiii 😄😅😄😅 bende buradan gaza geldim ve eşimle 3 yıllık evli 6 aylık nişanlı kalma sürecinden bu yana ilk kez mesajda oynastim çok mutluyuuum 🤗🤗🤗
Kirpapatyasii ipeksi 1. İki günde bir olmalı. İstekliyim biraz🙈 2.reglken isteğim fazla oluyor bazen mastur. Yaptığım oluyor Oral yapıyorum eşime tabiki 😍
Ozge49595 ipeksi tabi kız verme yada verdiğin zaman ölü balık gibi. Yat kendisi istemiyor bi müddet sonra mesela ben yasak koydum 1 2hafatayı geçmeden istemeyecek 1 hafta gectık den sonra kısa olacak şartıyla verıyorum kalsldldl🤣🤣
Twogirlmom Ozge49595 kız onu geçtim sen nasıl dayanıyon iki hafta 😄😄 bizim araya 3 gün girse psikolojim bozuluyor😄😄
Ozge49595 ipeksi yoo valla hiç değil kedinin cigere dolaştığı benim peşimde dolanıyor bi sürü yalakalık yapıyor ben yet miyim ajkaksks
Bebekannesi1 @ipeksi ben genelde hemen bir daha istiyorum bide hamileyim daha fazla üstüne atlayasım geliyor adamın 🙈 Ama regliyken genelde önce sürtünüp sonra oral devamdı 👍
Minik1anne1 ipeksi 1. Hergun isterim ama 3 güne bı olur😂 Evet baya ihtiyaç duyuyorum ama bekliyorum masumca😂 Çok sık olmasa da ben oral yaparak eşimi boşaltırım😍
bayangamzelili ipeksi 1 soru sürekli isterim eşim çok doyumsuz olduğumu söyler ahahha 2 soruda hasta olurken yüzeyselde olsa beni rahatlatır ben istediğim için 3 soru oral yaparım 😊 yine yüzeysel rahatlatırım herşey karşılıklı olur aslında dozunu kaçırmamadan 😊
Cicilibicili Benpempe öncelikle zannettiğiniz gibi değil. Banyo da veya yatakta benim iç çamaşırım üzerimdeyken eşim arkadan sarılarak surtunup rahatlıyor bir çok kişi var bunu yapan niye Bi bana takildiniz ????