Aliciasierra Twogirlmom fena gaza geldi demek kiiii 😄😅😄😅 bende buradan gaza geldim ve eşimle 3 yıllık evli 6 aylık nişanlı kalma sürecinden bu yana ilk kez mesajda oynastim çok mutluyuuum 🤗🤗🤗
Kirpapatyasii ipeksi 1. İki günde bir olmalı. İstekliyim biraz🙈 2.reglken isteğim fazla oluyor bazen mastur. Yaptığım oluyor Oral yapıyorum eşime tabiki 😍
Ozge49595 ipeksi tabi kız verme yada verdiğin zaman ölü balık gibi. Yat kendisi istemiyor bi müddet sonra mesela ben yasak koydum 1 2hafatayı geçmeden istemeyecek 1 hafta gectık den sonra kısa olacak şartıyla verıyorum kalsldldl🤣🤣
Twogirlmom Ozge49595 kız onu geçtim sen nasıl dayanıyon iki hafta 😄😄 bizim araya 3 gün girse psikolojim bozuluyor😄😄
Ozge49595 ipeksi yoo valla hiç değil kedinin cigere dolaştığı benim peşimde dolanıyor bi sürü yalakalık yapıyor ben yet miyim ajkaksks
Bebekannesi1 @ipeksi ben genelde hemen bir daha istiyorum bide hamileyim daha fazla üstüne atlayasım geliyor adamın 🙈 Ama regliyken genelde önce sürtünüp sonra oral devamdı 👍
Minik1anne1 ipeksi 1. Hergun isterim ama 3 güne bı olur😂 Evet baya ihtiyaç duyuyorum ama bekliyorum masumca😂 Çok sık olmasa da ben oral yaparak eşimi boşaltırım😍
bayangamzelili ipeksi 1 soru sürekli isterim eşim çok doyumsuz olduğumu söyler ahahha 2 soruda hasta olurken yüzeyselde olsa beni rahatlatır ben istediğim için 3 soru oral yaparım 😊 yine yüzeysel rahatlatırım herşey karşılıklı olur aslında dozunu kaçırmamadan 😊
Cicilibicili Benpempe öncelikle zannettiğiniz gibi değil. Banyo da veya yatakta benim iç çamaşırım üzerimdeyken eşim arkadan sarılarak surtunup rahatlıyor bir çok kişi var bunu yapan niye Bi bana takildiniz ????
Aliciasierra Cicilibicili ayrıca yaptığın gayet normal bise yani ben farklı olarak hiç düşünmemiştim ama neysee bazen oluyor böyle 😅 sen düşünme bunları biişveeeerrr 😅♥️
Benpempe Aliciasierra kiz kadını mi lincledim alla alla ilk onu gördüm yazdim hemen çıktım sanki kadinin ustune gitmisim gibi yorumlar yapmissiniz hey allahim ya 😀
Cicilibicili Benpempe sorun yok peki😁genelde bu yapılıyor yani ne bileyim. Dan diye bana sorunca hic linclenmemistim linç sanmış olabilirim😁