Bebekannesi1 @ipeksi ben genelde hemen bir daha istiyorum bide hamileyim daha fazla üstüne atlayasım geliyor adamın 🙈 Ama regliyken genelde önce sürtünüp sonra oral devamdı 👍
Ozge49595 ipeksi yoo valla hiç değil kedinin cigere dolaştığı benim peşimde dolanıyor bi sürü yalakalık yapıyor ben yet miyim ajkaksks
Minik1anne1 ipeksi 1. Hergun isterim ama 3 güne bı olur😂 Evet baya ihtiyaç duyuyorum ama bekliyorum masumca😂 Çok sık olmasa da ben oral yaparak eşimi boşaltırım😍
bayangamzelili ipeksi 1 soru sürekli isterim eşim çok doyumsuz olduğumu söyler ahahha 2 soruda hasta olurken yüzeyselde olsa beni rahatlatır ben istediğim için 3 soru oral yaparım 😊 yine yüzeysel rahatlatırım herşey karşılıklı olur aslında dozunu kaçırmamadan 😊
Cicilibicili Benpempe öncelikle zannettiğiniz gibi değil. Banyo da veya yatakta benim iç çamaşırım üzerimdeyken eşim arkadan sarılarak surtunup rahatlıyor bir çok kişi var bunu yapan niye Bi bana takildiniz ????
Aliciasierra Cicilibicili ayrıca yaptığın gayet normal bise yani ben farklı olarak hiç düşünmemiştim ama neysee bazen oluyor böyle 😅 sen düşünme bunları biişveeeerrr 😅♥️
Benpempe Aliciasierra kiz kadını mi lincledim alla alla ilk onu gördüm yazdim hemen çıktım sanki kadinin ustune gitmisim gibi yorumlar yapmissiniz hey allahim ya 😀
Cicilibicili Benpempe sorun yok peki😁genelde bu yapılıyor yani ne bileyim. Dan diye bana sorunca hic linclenmemistim linç sanmış olabilirim😁
Benpempe Cicilibicili yok kız hic kimseyi linclemem ben linc cok kotu bisey ilk seninkini okuyabildim oğlum durmayinca cikmak zorunda kaldim kusura bakma canm yanlis anlama yani kotu bisey demedim hem mantikli geldi bana soylemende 🥰