Buzlulimonatam aman zorlama kaslarıda zedelersin bak acelemiz yok yavaş yavaş gidecek bu kilolar 😂 21 kiloyua nasıl verdin şu tombula tüyo versen azcık 😂
İp atlamaa ile zayıflama
Buzlulimonatam rekorum 5000 ip atlama her 1000 atlama sonrasi 1 dk ara vererek 🤩🤩 cok ta severim atlamayı şimdilerde ısınma amaçlı her antrenman öncesi 1000 tane atlıyorum 😂😂
Buzlulimonatam iki hafta günlük 500 tane atladim pazartesiden itibaren 1000 e çıkardım tabi öyle kesintisiz bi anda atlatamıyorum 30 dk leslie arkasindan hemen başlıyorum 15 20 sn dinlene dinlene atlıyorum 500 tane akşamları da ergin kırbaç ın 15 dk videosu sonrasında 500 atlıyorum gerçekten cok etkili tüm vücut sıkılaştırıyor kızım 6 aylık olunca once yediklerime dikkat etmeye başladım sonra leslie ip atlama derken 72den 59a düştüm tabi bırakıp uzun süre yemeye baslayinca 62 olmusum tekrar basladim pazartesi 59.6 idim hedef 55 umarim ulaşırım 👍🙏
TombulHatun valla gel bana sor nasıl verdiğimi normalde hiç kilo veremeyen biriyim ama bunu nasıl verdim bilmiyorum aslında kendime bi hedef koydum iki ay gibi bi süre dedim ki bu iki ayda hiç bişey yok abur cubur iki ay sonunda bi tepsi baklava ödülün olacak valla arada kaçamak ta yaptım ama İnstagram da bi bayanla tanıştım onun sayesinde zayıfladım birde aç karnına bşr tatlı kaşığı kahve bir bardak sıcak su birde yarım limon sabah akşam içtim çok faydasını gördüm dene bence :)
bittercikolata ciddi misin ? 😧 sakatlanmıyorsun kapıda ambulansta beklemiyor demi maşallahın var ben bi 100 atladım hastanelik olmadığım kaldı felç geçirmiş gibi duruyorum belden aşağısı tutmuyor 😂🤦🏼♀️ İnşallah hedefine ulaşırsın canım
Mrymce ben de vücudum sıkılaşsın istiyorum canım ama Ergin kırbaç çok zor ya Leslie daha kolay geliyor halay gibi 😂
Buzlulimonatam ben bir ara deli gibi atliyordum ona özel kendime ip almistim spor yerinden odamda ayakkabilarimi giyer 1 saat atlardim bazen kesmezdi beni 1 bucuk atlardim bazen öğlen 1 saat akşam 1 saat ilk zamanlar tabi boyle kaslarim agridi ilk spora başladığımda ama sonra alistim ramazan ayinda iftardan sonra atlardim boyle vicudum cok sıkı olmuştu ilk zor oluyor ama sonra cok alisiyorsun
- Düzenlendi
Buzlulimonatam Hahha yok kiz bisey olmuyo sadece nabız 180lerde geziyo 🤣🤣 hedefim sadece güç kazanmak ve kas kütlesi artırmak o yüzden az ip atlıyorum yakacak yağım yok ısınma amaçlı atlıyorum, ağırlıkla çalışıyorum çünkü carolina girvan diye bi kadın buldum antrenör, inanılmaz bi kadın. 2 haftada belim 64 ten 61 cm e düştü 😉😉
- Düzenlendi
Buzlulimonatam Ama leslie ile ergin arasında dağlar kadar fark var leslie bildiğin yürüyüş ergin tamamen yağ yakma odaklı. Carolina ya başladım ben 2 hafta oldu ondan once sadece ergin yapıyordum günde 50 60 dk arası 4 ayda 18 kg verdim onunla 40 beden gidiyordum 34 e düştüm düşün hem de gram sarkma deforme yok taş etti beni erginnnnn hoca 🤩🤩
Buzlulimonatam evet leslie daha kolay ama kısa zamanda daha iyi sonuç almak icin ergin kırbaç daha iyi kesinlikle bende leslieyi bırakıp daha çok ergin kırbaç videoları yapmak istiyorum
Buzlulimonatam ay deniyim işe yarar inşallah
Hayat_ yaa ne güzel valla alışmışsınız peki bırakınca eski haline dönüyor mu vucüt yani sıkılaşması gidiyor mu?
bittercikolata ay milletteki bu azme bayılıyorum ya yok bacım bi uzanıyorum spor için olduğum yerde kalıp tv izliyorum belki ip biraz iyi gelir diyorm onu da yapamam diye korkuyorum demek ki zamanla vucüt alışınca insan daha fazla atlıyormuş :)
bittercikolata yaa bak gaza geldim valla ama bana uzanma hareketleri çok zor geliyor birde her gün mü yapıyorsun canım yoksa sadece belirli günler de belirli saatler de mi
Mrymce bacım sorunda orda işte yapmak istiyorum sadece ama yapamıyorum çok gözüme geliyor ya nerdeyse birime para verim benim yerime sen yap dicem 🤦🏼♀️
TombulHatun bu tarifle kilo veren çok kişi olmuştu dene canım pes etme ama öyle bşr iki ay üç ay dene
Buzlulimonatam Emziriyor musun bilmiyorum ama eğer emziriyorsan sütü kesermiş diye biliyorum haberin olsun
Buzlulimonatam ben spor yapiyorken haftanin 3 gunu 1000 atliyordum sadece ramazan ayında 500 atliyordum diger günler fitness koşu yürüyüş falan İp atlamak hem kısa sürede oluyor hem de çok iyi sıkılaştırıyor yağ yakıyor aynı zamanda kaslandiriyor.
Diyetsiz sadece sağlıklı az ve öz yemek yaşamımızın bir rutini haline gelirse sporla istediğimiz bedene ulaşırız diye düşünüyorum. Bi de şu cipsler çikolatalar olmasa 🤭
Buzlulimonatam bu kahve karışımını ne kadar süre içtiniz mideye bir zararı var mı acaba bende deneyeyim. Birde Türk kahvesi dimi. Ergin kırbaçı da buradan duydum şimdi bende daha bugün leslie yapmaya başlamıştım ergin hocaya geçiş yapalım madem 😄
Buzlulimonatam asiri cok sıkı olmuştum cidden ben bacaklarim ince ve kaslıydı vücudumda yag hic yoktu nerdeyse ben 18 kilo vermistim 3 ayda hemde 50 kilo olmustum biraktiktan sonra hic eski haline donmedi vicudum ama hamile kalinca son aylarimda kilo aldim suan son 8 kilom kaldi bu postu görünce ip atmamak icin gaza geldim 😁 ama bekarken evimiz assagi kattaydi suan altimda komsum var zor olucak benim icin