1bbby hahaha aslında manyaklık değil, olması gereken hijyen bence 😅
Takıntınız olan şeyler? 🤭
birburakannesi Sadece ağız sapirdatmasi🤣 Okuduklarimin yaninda benimki takinti degilmis tak’mış sadece 🤣 Yazik ay o kadar seye takılmayın 🤣 Suan ciplak ayakla yaziyorum djwnfjejs
birburakannesi 😂😂 En azından tek değiliz, bence normal olduğumuzu gösterir bu 😂😂😂😂
Kedilerin patileriyle oynayınca eşim, “Onlarınki ayak değil mi ama alınıyorum” diye takılıyor😂😂
birburakannesi
*Giysileri dolaba açık renkten koyu renge doğru sıralarım
*Ütü yaparken askı renklerini kiyafet rengine göre seçerim ayni renk yoksa zıt renk takmam mesela kırmızıya yeşil gibi
*Paspas yaptığımda kurumadan kimse basamaz izden nefret ederim
- Mutfak devamlı derli toplu olmalı gözüme dağınık görünecek hicbisey ortada olmamalı
*Karşımda biri esnedimi onun nefesi sanki bana gelmiş gibi iğrenirim - Konuşurken bana dokunulmasından hoşlanmam
*Yanımda yüksek sesle kahkaha atana illet olurum o an çok keyifliysem birden tam tersi olurum,gerçi bu biraz görgü kuralı takıntı değilde. - Cak cak sakız çiğneme sesini sevmem
Daha vardaa susayım bayaaaa sıralamışım ne takıntılı kadınmışım 😆
Ballantines Aslında bunların birçoğu bende de var ama ayak hepsini geçer 😁
birburakannesi 𝘴𝘶𝘢𝘯 𝘣𝘦𝘯𝘪𝘮 𝘩𝘶𝘺𝘭𝘢𝘳𝘪𝘮𝘪 𝘺𝘢𝘻𝘥𝘪𝘯𝘪𝘻.𝘣𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘺𝘢𝘵𝘢𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘷𝘴 𝘰𝘵𝘶𝘳𝘶𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘣𝘪𝘳𝘪𝘯𝘪𝘯 𝘣𝘢𝘯𝘢 𝘥𝘦𝘺𝘮𝘦𝘴𝘪𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘨𝘪𝘤𝘪𝘬𝘬 𝘬𝘢𝘱𝘪𝘺𝘰𝘳𝘶𝘮 𝘬𝘶𝘤𝘶𝘬 𝘤𝘰𝘤𝘶𝘬 𝘰𝘭𝘴𝘢 𝘥𝘢𝘩𝘪𝘪 𝘵𝘢𝘣𝘪 𝘬𝘪𝘻𝘪𝘮 𝘩𝘢𝘳𝘪𝘤😀.𝘣𝘪𝘳𝘥𝘦 𝘣𝘢𝘻𝘦𝘯 𝘦𝘴𝘪𝘮 𝘴𝘢𝘤𝘪𝘮𝘢 𝘺𝘢𝘯𝘭𝘭𝘪𝘴𝘭𝘪𝘬 𝘦𝘭𝘪 𝘵𝘢𝘬𝘪𝘭𝘪𝘳 𝘯𝘦𝘧𝘳𝘦𝘵 𝘦𝘥𝘦𝘳𝘪𝘮 𝘴𝘢𝘤𝘪𝘮𝘢 𝘥𝘰𝘬𝘶𝘯𝘶𝘭𝘮𝘢𝘴𝘪𝘯𝘥𝘢𝘯.
Marbled 😅😅 şimdi okudummm öyle valla
leosmom faydası yok😅😅
Pcoslu1anne kendi ayagimsa sorun yok😅😅😅😅
Marbled simdi o küçücük patiyle kocaman ayak bir mi yaa😅😅
Nurisdeniz34
Aynen o bizde de var kim olduğu önemli değil çocuk da olsa aynı büyük de olsa bi anda sinir geliyor…
Ballantines hoobaaa😅😅 senin ki takıntıyi da gecmis ama olsun 😅
Şeye katılıyorum bende, konuşurken birinin durtmesi dokunması o elini kırasım geliyo
Canimkizim ayak ince çizgi, asla asla tahammülüm yok😏
birburakannesi o dürtme dokunma varya yapma dedikce inadina yapar gibi, durtuyo yuzune bakiyorum yapmaya devam ediyo len bakiyom bakiyom daha ne durtuyon 🤣
birburakannesi
Açık dolap kapağı en çom ona takılırım gece uyku girmez gözüme o derece
Kapılar aynı şekilde gece gündüz kapalı olacak
Ben düzen değiştirmediğim sürece koyduğum herşey yerli yerinde olacak
Mutfak tezgahında masasında fazlalık hiç birşey olmayacak
Vs vs vs diye gidiyor
birburakannesi Zaten hepisi topusu 3 kisiyiz evde 🤣 Cokk gelenim gidenim de olmaz ailem hariç
Ballantines ayyyy nefret ederim varya 😅😅 dürt dürt sinirim hopluyor 😅😅
birburakannesi napim canm eve dar düsüyorum evet😂
birburakannesi 🤣🤣 bendensin