birburakannesi Miskin2 unv kampüsünde ne içerdik😔 anılarım canlandı ya, keske bulabilsem bi yerlerdennn
yoyohatun Mentollü içenlere bir öneride bulunayım kuruyemişçilerde mentol satılıyor sigarayı yakmadan önce yine izmaritinin içine koyup patlatıyorsunuz 😄😄
zarifhanim ipeksi Aa buradaysanız Nosso Premiumda gördüm nargile alanı ayrı normal oturma alanı ayrı birde ücretsiz çocuk oyun alanı vardı. Tavsiye edilir bir mekan Hoşnudiye mahallesinde 😊
ipeksi zarifhanim Biliyorum orayı canım babamın patronunun oğlunun sevmiyorum onlari da mekan belki güzeldir de başka yere giderim ben yine de sağol 🤗
Aliciasierra ipeksi Winston selender blue içiyorum. Mentoll satılıyor bilmiyorum nerede ama kuzenim getiriyor bana arada minik toplar sigaranın içine koyuyorsun patlatıp içiyorsun mentollü elmalı böğürtlen felan denedim hepsini😊
yoyohatun ipeksi yukarıda yazmıştım da görünmemiş 😅 kuruyemişçilerde falan var ya da çok sigara çeşidi satılan yerlerde
yoyohatun Aliciasierra 😄😄 Kesinlikle mentol sevmem ama parlatması falan çok zevkli. Ben Parlıament içiyorum onun içine rahat giriyor ama ince sigaralarda çok rahat girmiyor
Aliciasierra yoyohatun bende cok sevmem arada yapıyorum. Kiz parliament miiii amaniiin ben onu içemiyorum o kadar ağır geliyor ki bana 😅🤦🏻♀️ bu arada kuzenimde her tekelde var yazmış sordum da @ipeksi
yoyohatun Aliciasierra Ya bu paketler kararmadan önce olsa valla bayağı memnun kalarak içiyordum da paketler değişti içi de değişti resmen o yüzden dediğin gibi ağır oluyor 😄 Gerçi artık zam gele gele onu da içemeyeceğiz 😄 Evet tekellerde de vardır girmediğimden bilmiyorum 😄😄😄
Sehernur ipeksi yeni mentoller çıktı bir sürü aroması var. Özellikle ben önceden mentollü sigara içiyordum şimdi de bu mentollü alıyorum. İçinde 40 tane oluyor paketin ve ayni tadı veriyor.