Ayn321 evleneli 2 ay oldu hala kendimi kasıyorum ve çok canım acıyor :(
Yeni evliler????????♀️
DilaraSarca merhaba bende senin gibiydim tam 3 ay sürdü
Ayn321 canım Vajinismus belirtisi bu saydıkların kendini kasma ve uyuşturucu kremler var sürüp yapın yoksa bir ömür böyle gider. Sıkıntı yaptıkça uzatırsın zamanı bu da iki tarafı yıpratır.Unutma ki Rabbim bizi böyle yaratmış ve her kadın gibi sende bunu yapabilirsin hatta zamanı gelecek sen isteyeceksin 😊
Ayn321 umarım bitmiştir😍 benimde senin gibi çok uzun süre olmuştu ve olduğunda nasıl olduğunu anlamamıştım eşin anlayisliysa elbet olur zamanla ben çok ağlamıştım neden olmuyor diye bir aya yakın zaman geçtikten sonra oldum sonrasında da hamile olduğumu öğrendim😍😍inşallah olmasiysada hemencik olur🙏🙏
Ayn321 benim arkadasimda 6 ay birlikte olamadı cani acıyacak korkusundan.her yolu denediler en son alkol aldi napsin kiz🤣o sekilde oldu.adam 10 gün olmus daha gerdeğe girememis
Ayn321 yaptınız mı bari 🙄
ikiprensesannes hahaha ay hıc gulesım yoktu😀😀
ikiprensesannes aradan 5 yıl geçmiş illaki yapmışlardır 🤣
Ayn321 aynen bende de böyleydi hatta ben kandimi vajinismus gibi bir şey sandım ama ön sevişme ve rahatlama o an onu düşünmeme çok önemliymiş akışına bırakmak gerekiyor olmayınca tedirgin oluyorsun ama zamanla denemelerden sonra düzeliyor benim ilk gece olmadı sonra da balayı vs denedik hiç olmadı bende sıkıntı var sandım çünkü sadece oraya odaklıydım ama yavaş ve akışına gelişince oluyormuş
ikiprensesannes hahaha kız 5 yıl geçmiş postun üstünden şimdiye çoktan yapmıştır belki çocuğu bile olmuştur🤣🤣
cano42_ meraktan hep bunlar he 🤣😂
cano42_ bilemeyiz🤣🤣
busbutun tâbi kız sonra alışınca da birakamadiniz dimi 😂🤣
busbutun hortlamış😂🤣🤣
Bahtsizbedevi_ merak ediyorum merak bu devlet meselesi gibi bişe 🤣
- Düzenlendi
ikiprensesannes hahahaha fazla merakta iyi değil kız ne demişler diye bi atasözü vardı 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ he demişler ama her denileni dinlemedigimiz gibi o denileni de dinlemiyoruz🤣