Rouge bnm de oldu gribin büyük ihtimalle yarın geri gelecek sizin tat koku Corona kdr uzun sürmüyor
Korona testi negatif ama tat yok
Rouge geçmiş olsun ailede herkes pozitif çıkıp kendinde olduğu halde negatif çıkan çok duydum yakınlarımdan
Rouge çook geçmiş olsun 🌸ben korona olmadım ama normalde de grip olduğumda tat koku kaybı bende de oluyor ağır grip geçirdiğimde korona çıkmadan önce (şimdi maalesef öyle tat koku kaybı oldu mu insan direk şüpheleniyor acaba mı diye )
Rouge canım dikkat et benim test 3. De pozitif geldi 2 gün sonra falan tekrarlayın testi geçmiş olsun
Rouge çok geçmiş olsun canım 🌸 tekrar test önermiş çoğu arkadaş bende öyle diyecektim PCR testleri kesin net olmuyor herzaman ins kısa sürede toplarsın 💜
Rouge test yanlis cikmis veya sonuclar karismis olabilir bir kac gun sonra test ver tekrar emin ol pozitif olacaksin.zaten gripde tat almamayla virusde tat almama asiri farkli oluyor bunu sende ayirt edebilirsin
Rouge test yanlis cikmis veya sonuclar karismis olabilir bir kac gun sonra test ver tekrar emin ol pozitif olacaksin.zaten gripde tat almamayla virusde tat almama asiri farkli oluyor bunu sende ayirt edebilirsin
Rouge ya geçmiş olsun ardlem😿inşallah değilsindir ama bi kaç gün sonra tekrar ver bence çünki eşimdede öyle olmuştu düzelmeyince 1 hafta sonra tekrar verdi pozitif çıktı🙄❤️
Rouge yeni bir salgın varmış canım hemşire arkadaşım söyledi bende öyle diyenlere test yanlıştır diyordum ama koronayla aynı belirtiler oluyormuş. Öyle olabilir geçmiş olsun.
Rouge ardle cok gecmiş olsun inşaallah degilsindir kötü düşünme öyleysende tez zamanda atlatirsin inşaallah ♥️
2minikmucize cok teşekkür ederim 🙏🌸
Angellove2010 cok teşekkür ederim canım yarın tekrar test yapıcam ❤️
Adsizbayan cok teşekkür ederim canım ❤️❤️bencede test yanılıyor
JartiyerliKedi cok teşekkür ederim canım benim 🌸bende de öyle eminim pozitif cıkıcam gittikce ağırlaşıyor 😞