Ask_hosmus TombulHatun aklına kazınamadık yani 🤷♀️ hayırlısı be gülüm😂😂😘😘 kırılmadım bu arada haa 😂💖💖
Adsizbayan incilikaftan ahhaha yok ya kim olduğu aşikar . Sırf kin kusmak için acmis hesabını millete satasmaya yer ariyor
1dost zarifhanim Bende iyki senin gibi zarif ince düşünceli konuşmaya değer insanla tanışmışım tartışmaların bile kaliteli senin kadar sabırlı olmak isterdim belkim senden bişiler öğrenirim burda zamanla 🤣🤣🤣
zarifhanim 1dost Ahh bir dost, canımsın. ☺💕 O kadar sabırlı değilim yahu saygı duymaya çalışıyoruz 🤭😄
Adsizbayan incilikaftan ya evet hiç almim 😁 günlük cikmamda metebolizmamda sıkıntı yoktu zaten e bide mate içince feci oluyorum eşim evdeyken utanıyorum ya WC gitmeye 😁 ama tadı da harika içtikçe ilçesi geliyo insanın
incilikaftan Adsizbayan Ben sana önermiyim böyle çaylar o zaman 😀 bergomotlu siyah çay aldım oda benim şimdi favorim oldu
Nietzsche TombulHatun sende benim seçili sevdiklerimdensin, çok ciddi söylüyorum. Seçili dediğim kişi sayısı 3 falandır 😂
Anilla Deleted11 Benim sevdiklerim kendilerini biliyorlar her posta isimlerini yazarım mutlaka 🥰 Çokçok @Olivetti ‘’m @Miskin2 @zarifhanim @ZRaporu Nietzsche @Rouge @deleted77 @KirmiziOjeli