JartiyerliKedi incilikaftan protez kendi tırnaklarım küçüktü bebiş için ama bu ara hem düğünümüz var hem de yeni yıl için bi yaptırayım dedim eskiden hep yaptırırdım ama tırnaklarım pert olmuştu 😭bebiş doğduktan sonra bıraktım söz vermiştim bidaha yaptırmam diye ama sözümde duramadım 😹
incilikaftan JartiyerliKedi Bende bayılırım tırnak da yapılan her işleme 😍 kızım yatınca oje sürücem lila 💜
JartiyerliKedi Redkids hem merak ettim bana böyle bi tepki verdinde kendi tırnakların nasıl aşko 🤭jilet gibidir kesin atta bizde örnek alalım
Redkids JartiyerliKedi ne tepkisi verdim ? Sen dun ayri bugun ayri konusuyorsun ? Bu modele o fiyat cok fazla yaptirmasak tamamda semtten kaynaklaniyor olabilir bn bebegimden sonra tirnak kullabmiyorum eskiden kullanirdim ama suan hijyen olarakta uygun bulmuyorum
gshande zarifhanim çok teşekkür ederim düşüncelerimiz kesinlikle karşılıklı zaten çoğunlukla yorumlarda aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Reel de olsaydık, arkadas olurduk dedigim 3 4 isimden birisin ve yazdigin güzel düşüncelerin için de çok mutlu oldum 🙂
zarifhanim gshande Rica ederim ne demek, pek kendini belli eden bir üye değilsin ama yorumlarını beğenerek okuyorum ve tavsiyelerini de ☺🌸
Kbranur65 Deleted11 yüzlerimizi görmesekte Pcoslu1anne bitterdelisi24 @Panda @Rouge @Deleted11 @TombulHatun @ZRaporu @zarifhanim @sexsi_hatun24 @KirmiziOjeli @Olivetti hepinizin ayrı ayrı yüreği güzel aklıma gelen bu kadar