En sevdikleriniz 💜☺️
Redkids şöyle söyleyeyim sana 35 birime yaptırdım:)
incilikaftan protez kendi tırnaklarım küçüktü bebiş için ama bu ara hem düğünümüz var hem de yeni yıl için bi yaptırayım dedim eskiden hep yaptırırdım ama tırnaklarım pert olmuştu 😭bebiş doğduktan sonra bıraktım söz vermiştim bidaha yaptırmam diye ama sözümde duramadım 😹
Redkids hem merak ettim bana böyle bi tepki verdinde kendi tırnakların nasıl aşko 🤭jilet gibidir kesin atta bizde örnek alalım
zarifhanim çok teşekkür ederim düşüncelerimiz kesinlikle karşılıklı zaten çoğunlukla yorumlarda aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Reel de olsaydık, arkadas olurduk dedigim 3 4 isimden birisin ve yazdigin güzel düşüncelerin için de çok mutlu oldum 🙂
JartiyerliKedi Bende bayılırım tırnak da yapılan her işleme 😍 kızım yatınca oje sürücem lila 💜
Ask_hosmus sagol canım 🌷🌷🥰
incilikaftan uuu canım benim ❤️❤️Yaşı küçük yüreği büyük ❤️❤️❤️❤️❤️
zarifhanim ya bende etıketlıcem ama korkuyorum unuttum olur dıye :)
TombulHatun bizde seni sevıyoruz ❤️🥰
Deleted11 unuttuğun varsa alınır :)
incilikaftan bende french yapmaya çalışıcam beceremedim bir türlü 🤭😂
bitterdelisi24 aklıma geldikçe etiketliyorum bebeğim 😂🤭
bitterdelisi24 Canım benim nasılsın
JartiyerliKedi ne tepkisi verdim ? Sen dun ayri bugun ayri konusuyorsun ? Bu modele o fiyat cok fazla yaptirmasak tamamda semtten kaynaklaniyor olabilir bn bebegimden sonra tirnak kullabmiyorum eskiden kullanirdim ama suan hijyen olarakta uygun bulmuyorum
Deleted11 French kalemi alsana aşkım ufak tüp çok rahat yaparsin
incilikaftan yıkışıree çiceğimeeee
incilikaftan sagol güzelim benim sen nasılsın ❤️ Sizde olmasanız buralar cekılmez :)
Deleted11 bas harfı lazım adı bas harfi r yi unuttum 😂😂😂😂
bitterdelisi24 teşekkür ederim bende iyiyim bugün müsaitdim buralar da fazla kaldım 🥰😂