Frezyaa yazmayı geçtim de okuma da problem var sanırım 😂😂😂 hatta anlama da bile…
En sevdikleriniz 💜☺️
Deleted11 yaa canımsın💕💖😘😘😘
Lavinia_ 🙂🙂🙂 aaa tamammm hatırladım bebiş resmi vardı profilde
incilikaftan tombul kardeşliği 🥰 kız bizede tombullar grup oluyo demesinler 😀😀
zarifhanim ya cansın 💜 senin böyle dusunmene çok sevindim cnm bende gerçekten önemsiyorum fikirlerini o olgun konuşmalarını hanimefendiligini 🥰 çok teşekkür ederim
Deleted11 benimde sevdiklerim, yorumlarını beğendiklerim, samimi bulduğum kişileri yazıcam ortaya karışık💖 ❇️ @Deleted11 ❇️ @JartiyerliKedi ❇️ @bitterdelisi24 ❇️ @zarifhanim ❇️ @incilikaftan ❇️ @1dost ❇️ @Miskin2 ❇️ @TombulHatun ❇️ @Olivetti ❇️ @Rouge ❇️ @Akrep ❇️ @Pcoslu1anne ❇️ @Yasak_elma ❇️ @ZRaporu ❇️ valla aklıma gelen bunlar kısçeler seviyorum hepinizi😘😘
incilikaftan haha ya canım gulazzer 🤭 çok hoşsun bende seviyorum seni yalnız o mate çayı beni mahvetti ya 😁😁😁
Adsizbayan nedeenn 😱😱😱 lavabo sorunu mu yaptı
incilikaftan Valla ben hatırlamıyorum 😂 tebrik ederim 🥰😂
Ask_hosmus ayy evet sende benim için öylesin ☺️☺️❤️
TombulHatun onları da yerizz😂😂 çok da gööööbişimde 😂😂😂❤️
Ask_hosmus ya bak senide unutmuşum 😘
Adsizbayan Ben teşekkür ederim 🌸gerçekten gözümün aradığı kişilerdensin orada yazdıklarımda öyle ☺
incilikaftan çok şey dicektim hatta bişey.yazip geri sildm boşver ya 🙃
Ask_hosmus sende seviliyorsun ☺🌸
incilikaftan ayy ne kadar mutlu oldum bilemezsin canımsın sizde iyikş vardınız hepinizi çok seviyorum can bacılar 😍😍😍💕
zarifhanim💜💜💜🥰🥰🥰
incilikaftan ay nerden bildin ağrılı ağrılı koşuyorum tvlte çok özür dilerim böyle bahsetmek hoş olmadı ulu orta ama feci ya