Adsizbayan incilikaftan haha ya canım gulazzer 🤭 çok hoşsun bende seviyorum seni yalnız o mate çayı beni mahvetti ya 😁😁😁
Adsizbayan incilikaftan ay nerden bildin ağrılı ağrılı koşuyorum tvlte çok özür dilerim böyle bahsetmek hoş olmadı ulu orta ama feci ya
Ask_hosmus TombulHatun aklına kazınamadık yani 🤷♀️ hayırlısı be gülüm😂😂😘😘 kırılmadım bu arada haa 😂💖💖
zarifhanim Adsizbayan Ben teşekkür ederim 🌸gerçekten gözümün aradığı kişilerdensin orada yazdıklarımda öyle ☺
incilikaftan Adsizbayan arkadaş donanımın ne olduğunu bilmediği için bilgili kişileri evliya görüyor sanırım 😏 😂 ya da üstün donanım tanrıçalık da var herhalde
Ozge49595 incilikaftan ayy ne kadar mutlu oldum bilemezsin canımsın sizde iyikş vardınız hepinizi çok seviyorum can bacılar 😍😍😍💕
incilikaftan Adsizbayan ara verseydin keşke sen kayısı ile Yeşilçayi karıştırsan düşünemiyorum oda metebolizma çalıştırıyor
ZRaporu zarifhanim Deleted11 incilikaftan Ask_hosmus Miskin2 Anilla Duygular karşıllıklı ❤️🌹 grup değiliz belki ama aynı fikirlere sahip kafadarlar olabiliriz 😅🤩
Adsizbayan incilikaftan ahhaha yok ya kim olduğu aşikar . Sırf kin kusmak için acmis hesabını millete satasmaya yer ariyor