• Muhabbet
  • Ne yapmaya çalışıyor k.validem

Kayınvalidem eşimle yeni evliyken eşimin halasının kızının esime karşı duyguları olduğunu anlatmıştı bana işte eşimin fotoğrafını gördüğünde ağladığını onlara kalmaya gelip eşim yokken yatağında yattığını falan.ben de haliyle tepki aldım ve eşimi uyardım ona göre davran diye.biz farklı şehirde yaşıyoruz kızımın ilk doğumgununu kayinvalidemde kutluycaz bana sürekli o kızla sohbetlerini anlatıyor arayıp asla mesafe koymuyor bir de kızın dogumgunumuze de az kaldı dediğini bana söylüyor nasıl davranmam lazım kuduruyorum şu an sinirden

Bu arada evlendikten sonra eşimin fotoğrafını görüp agliyor.duygularini k.valideme anlatıyor ayrıca kina gecemizde de çok aglamisti

Deniz123 kayinvalidenize rahatsız olduğunuzu söyleyin. Evlenmissiniz üstüne bebeğiniz var hala bundan bahsetmesi cok absürt. Doğum gününü orda kutlayacaksaniz da davet etmeyin kuzenini. Cok saçma ya🤦‍♀️🤦‍♀️

Çook saçma bir de kayinvalideme az kaldı dogumgunumuze diyormuş.sen kimsin ya kızım ayni bana benziyor bebeğimi gördüğünde aynı babası çok tatlı demişti düşün yani.buna rağmen k.validem mesafe koymuyor.onunla oturur sohbet eder evine alır

Deniz123 ben olsam kayınvalideye onunla görüşmeye devam ediyorsan benimle sohbeti kes yada bir daha eşim hakkında konuşmasına müsade etme derim. hemde o hala kızını arar bir daha kocamın adını ağzına aldığını duyarsam o ağzına…… Derim. Sen anlattın bana bile sinir geldi asla kabullenemeyeceğim birşey

Deniz123 kayınvalidemle görüşmeyi keserdim. Başka türlü önüne geçemezsiniz maalesef. Allah korusun normal şeyler değil kayınvalidenizde sürekli anlattığına göre onda da var bi terslik taviz verirseniz yuvanızı bile bozarlar Allah korusun

Deniz123 o zaman siz kayinvalidenizle de sınırı çizin. Eğer annenizde aynı şehirde yasiyorsa orada yapın doğum gününü
            Veya bir Cafe tutun. Gerçekten çok saçma. Annesi böyle devam ederse yuvaniz huzursuz olur

Deniz123 ya ne alaka ya ağzının payını ver kadının. Bidaha anlatırsan o konuyu bizi göremezsin de ha bide eğer eşin umursamıyorsa sorun değil boşa kudursunlar sizden gizli doğum gününe çağırırsada hiç surat asma eşine daha yakın dur çatlat onu ne kadar mutlu olduğunuzu göster😉

Deniz123 boyle bir muhabbeti kim yapiyorsa yapsin hic farketmez en iyisi evliliginizden uzak tutmaktir kendi aileniz bile olsa. Belliki senin aklina surekli birseyler sokmaya ve evliliginizi bozmaya calisiyor cunku oda görümcesinin kizina talip. Agzinin payını verin hic susmayin konumu acti şak diye lafinizi konusun ki yuz bulamasin

JartiyerliKedi zaten öyle yapacağım canım eşim de o kimki onun için canını sıkıyorsun sen mutluluğumuzu bak bana bak gerisi boş diyor.anneme de arayıp söyleyeceğim sana bu saçma şeyleri niye anlatıp mesafe koymuyor sen üzülme dedi

Hayat_ yaa çok haklısın çok safım😔öyle yapacağım tamam

Deniz123 benim eşiminde kuzeninin kızı benimle yaşıt ve eskiden eşime yazıyormuş halbuki eşim onun amcası sayılır. Hiç yüz vermemiş mesajlar duruyordu okumuştum. Banada bi kez anlattı görümcem şöyle böyle diye bende ben her şeyi biliyorum zaten anlatmanın bi anlamı yok kime niyet kime kısmet dedim gidiş o gidiş 😂

Deniz123 yani ne haddine benim kocamn resmine bakıp ağlayacak oyarım gözlerini. Aşka saygımız var okey bu adam evlenmiş hala duygun varsa unutmaya çalışıp içinde yaşa. Annesine anlatmak yatağına yatmak filan yakarım o yatağı. Kayınvalideni çok güzel uyarman lazım o tavizi vermeyecek ona. Bak kızm oğlum artık evlendi çoluğu çocuğu var sende yoluna bak diye akıl vermesi lazımken birde sana anlatıyo. Bide kız senin kınanda ağlıyo ben olsam bu kadar ağkayacaksan gel kınayı sana yakalım der kovarım onu ordan. Ay gerçekten çok sinirlendim ya

Deniz123 ben olsam ben de sinirden kendi kendimi yerdim valla hayatta da gitmezdim kendi evimde kutlardım kayınvaliden gelsin size onun haberi bile olmasın onane

Kayinvalidenle net olarak konusmanda fayda var canım. Bu alttan alinabilir bi durum değil kirmaktan çekinme. Ben kıza da rahatsız oldugumu bildirirdim. Dogum gunumuz falan bunlar psikopatca geldi bana. Herhangi bi yerde aynı ortamda bulunmayi da asla kabul etmezdim. Sen sessiz kaldıkça bokunu cikariyolar belli ki.

Deniz123 oha 🙄 şu saatten sonra ne amacı ne acaba anlatıp sizi mi ayırmaya çalışıyo