• Beslenme
  • Kilo vermek isteyenler varmı beraber diet yapalımmı?

Ahhh ben 68 dem 80 ne çıktım nasıl kilo verecek bilmiyorum çok üzülüyorum kendime etrafım dakiler çok zayıf Kaynanam bile benden zayıf allahtan eşimde kilolu yoksa kafayı yerdim bana acil uygulayabileceğim diyet önerirmisiniz

Elifesma valla bende tam Bilmiyorum burdaki arkadaşlarla grup açalım ordan takipleşelim dedim grubuda açtım ama gelen olmadı malesef 🤷‍♀️
    Dikkat etmen lazım canım yediklerine sebze ye bol bol su iç

Esmerim karar verdim 21 gün diyetini uygulayacağım ekmeksiz bol sebze meyve su artık kendimden utanır oldum çok zor kilolu olmak

Elifesma İsveç diyeti var ama onda baya aç kalıyon intertten bak sana uygun hangisi ise ona başla beyaz ekmek yiyosan onu bırak en çok kilo yapan ve yedikçe yediren beyaz ekmek sinsice kilo aldırıyo fark etmezsin bile

BlueNysa grup açmak lazim ama ben açmıştım katılan olmadım malesef 🤷‍♀️

9 gün sonra

Elifesma Sen Hanile kalmadan ve doğum yapmadan mı çıktın bu kiloya 🙄Çünkü başlığında anne olmak istiyorum demişsin ki inşallah Yüce rabbim kucağını boş bırakmaz

Eylemclskn evet tedavi gördüğüm için bu kadar kilo aldım hormon ilaçları yüzünden