Akrep incilikaftan küçükken bütün kuzenlerimin anneleriyle toplanıp hep beraber sohbet muhabbet yaprak sarardık o geldi aklıma.. 🥺🥺 bugün yemeklere anlam yükleme günüm😂😂💙
Akrep TombulHatun kuş aşırı zor oluyor ya 😑 ben baş edemedim kayınpederim çok seviyor onlara hediye ettim. Kendimde kedi aldım daha kolay gerçekten😂😂
TombulHatun Akrep benimki balkona kümes yaptı sen düşün ama asla elimi sürmem sürekli temizler ilaçlar 😂😂 mecburluktan seviyorm yoksa salacam hepsini de 😂😂
Deleted10 Akrep Benim de kedim var varlığı yoklugu bir resmen hayvan kendi kendine bakiyomus gibi😂 standart uyudugu yerler var gider ordan alirim sevicek oldugumda😆
Twogirlmom Akrep ben hala çok seviyorum ya bilmiyorum çok güzel anıları var ben de papatyanın yeri ayrıdır 😍🌼
Akrep TombulHatun aaa bak o ayrı😂😂 benimki evde bi tane kafesteydi eşim seviyor diye aldık. Ama ben kafesi temizlediğim an kaka yapıyordu ev tertemiz ama kafes pis hajdjsjdjdj bi gelen oluyor görüyordu rahatsız oluyordum 7/24 temizlemek gerekiyor evde olunca😂😂
TombulHatun Akrep evde de vardı kanarya ne sesinden duruluyo ne pisliğinden en son dedim salıcam bunu yeter diye sattı oda parasını yedim bende 😂😂😂
Redkids Akrep En sevdiğim çicek: liliaceae En sevdiğim hayvan: köpek En sevdiğim renk: lacivert En sevdiğim yemek: midye
incilikaftan Akrep 🤭🤭 genelde bizde böyleyiz her hafta sarıyoruz biz gına geldi ama bişey diyemiyorum 🥺 sofrada buzlukta olucak illa.
Deleted11 Akrep bakamıyorum uzaktan seviyorum 🤭😂 Çiçek açmayan bitkiler alıyorum artık, çiçek açanların bakımı zor biraz. Kalanchoe hediye geldi çiçekleri kurumaya başladı. Üzülüyorum sonra 🙃