TombulHatun Akrep benimki balkona kümes yaptı sen düşün ama asla elimi sürmem sürekli temizler ilaçlar 😂😂 mecburluktan seviyorm yoksa salacam hepsini de 😂😂
Akrep TombulHatun aaa bak o ayrı😂😂 benimki evde bi tane kafesteydi eşim seviyor diye aldık. Ama ben kafesi temizlediğim an kaka yapıyordu ev tertemiz ama kafes pis hajdjsjdjdj bi gelen oluyor görüyordu rahatsız oluyordum 7/24 temizlemek gerekiyor evde olunca😂😂
TombulHatun Akrep evde de vardı kanarya ne sesinden duruluyo ne pisliğinden en son dedim salıcam bunu yeter diye sattı oda parasını yedim bende 😂😂😂
Redkids Akrep En sevdiğim çicek: liliaceae En sevdiğim hayvan: köpek En sevdiğim renk: lacivert En sevdiğim yemek: midye
incilikaftan Akrep 🤭🤭 genelde bizde böyleyiz her hafta sarıyoruz biz gına geldi ama bişey diyemiyorum 🥺 sofrada buzlukta olucak illa.
Deleted11 Akrep bakamıyorum uzaktan seviyorum 🤭😂 Çiçek açmayan bitkiler alıyorum artık, çiçek açanların bakımı zor biraz. Kalanchoe hediye geldi çiçekleri kurumaya başladı. Üzülüyorum sonra 🙃
Akrep Deleted11 aynı aynı bende. Genellikle devetabanı, kılıç bitkisi bunlar hem evde beslenebiliyor hemde uzun ömürlüler sadıklar insana. 🙈
Deleted11 Akrep devetabanı bende çok severim ama almadım daha kızımın biraz büyümesini bekliyorum, şimdilik salon sarmaşığı tarzı bitkiler var ☺️
JartiyerliKedi Akrep En sevdiğiniz çiçek🌸 En sevdiğiniz hayvan🐈 En sevdiğiniz renk💙 En sevdiğiniz yemek 🍔 Buyrunuz hanımlar bu gecede benden olsun 💖🌸🐹🐰🦋🐝🐈 Senin sorularını yerim😻 1.aslında papatya demek istedim bana çok saf ve temiz geliyor ama daha ateşli olduğu için gül🤭🌹 Küpek🐕 3.siyah 4.bütün makarna türleriiii😋
Akrep Deleted11 benimde kedim dişledi hepsini😂😂 ama pes etmiyor onlarda hala birsürü bebek veriyorlar
Akrep incilikaftan neli sararsınız ? Ben zeytinyağlı çok severim ama halamlar bazen etlide sarıyor oda çok güzel oluyor hissetmiyorsun bile etli olduğunu ama lezzeti bambaşka